Enigma / Enigma 2 > Dreambox

DM800HD PVR (клон) - Львів - порадьте сервіс

<< < (4/5) > >>

slavon:

--- Цитувати ---Хлопці не сперечайтеся,  хто зрозумів що таке Енігма2, той ніколи не повернется на софтові тюнера.
--- End quote ---
апсолютно підтримую ... я не тільки до софтових тюнерів не повернусь, але й за "закритий лінукс" - різні там шпарки і жопенбокси не дуже хочу братись ...  ca.,  *-P

nico2:
якийсь дивний форум,на задані питання,та питання як оприділити оригінал чи клон відповіді нуль ,але хвалити іграшку з радіоуправлінням для дорослих мільйон,мабуть коли дружина каже йти покопай грядку- не бачиш маю роботу тюнера прошиваю,та по темі- модем не розпаяний,кулер здох ,не дивлячись на круті наклейки,та на напис на тюнері майд ін джапен, мабуть все таки китаець

slavon:

--- Цитувати ---якийсь дивний форум,на задані питання,та питання як оприділити оригінал чи клон відповіді нуль ,але хвалити іграшку з радіоуправлінням для дорослих мільйон,мабуть коли дружина каже йти покопай грядку- не бачиш маю роботу тюнера прошиваю ...
--- End quote ---
))))))))) прошу пана Ваш сарказм на рахунок DremBox вважаю недоречним :
1. як розрізнити оригінал від клона (китайського) давно написано на форумі - читаємо форум ...
2. не такі вже вони (клони) неяксні, як Ви пробуєте намалювати - у мене дрім 500ХД (сім ферарі) куплений у 2011 році - до цих пір без суттєвих проблем - поміняв БЖ і змастив вентелятор ...  USB-COM-port працює як годинник - і то він потрібен коли залив неправельний boot, усе решта шиється через LAN & Web-interfase ...
3. на рахунок прошивки - не так часто і не так складно його шити - я одного разу прошив дампом мужикові тюнер 800ХД (сім 2.01) дистанційно і мужик був фіг знати звідки - не то Черкаська,  не то Полтавська обл. , знайшов мій телефон через цей форум ....  свій наприклад вже не шив років зо 3 - не бачу в тому потреби ...
4. на рахунок прополювання грядки - то жіноча робота і нехай жінка тим займається ...  :2funny: :2funny: :2funny:  ca., *-P

duman:

--- Цитата: nico2 від 12:09:56, 23 Червня 2016 ---якийсь дивний форум,на задані питання,та питання як оприділити оригінал чи клон відповіді нуль

--- End quote ---

А мужик правий на всі 100! Тут більше трьопу ніж порад.
А на рахунок *жопенбоксів*, так шановний не всі *круті такі* як Ви і багаті.
Кожен товар займає свою нішу в ешелонах населення нашоі території.
Гуд бай...!!!

vitivan:

--- Цитата: duman від 19:51:28, 23 Червня 2016 ---
--- Цитата: nico2 від 12:09:56, 23 Червня 2016 ---якийсь дивний форум,на задані питання,та питання як оприділити оригінал чи клон відповіді нуль

--- End quote ---

А мужик правий на всі 100! Тут більше трьопу ніж порад.
А на рахунок *жопенбоксів*, так шановний не всі *круті такі* як Ви і багаті.
Кожен товар займає свою нішу в ешелонах населення нашоі території.
Гуд бай...!!!

--- End quote ---

Не  згідний!

Я  7 років займаюся дрімами, як продажем, так і обслуговуванням. Поради давав усім хто звертався в телефонному режимі, тому що писати довго, до кожної причини треба підходити індивідуально.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version