Головна категорія > Українські телевізійні канали
Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор
yuriks:
а який тюнер використовувався ?
qvestyara:
--- Цитата: yuriks від 08:05:37, 04 Травня 2013 ---а який тюнер використовувався ?
--- End quote ---
amiko alien
canzas:
--- Цитата: qvestyara від 21:23:04, 03 Травня 2013 ---Я от хлопці це все так читаю і знаєте що думаю, що либідь буде мати успіх, з частотами і поляризацією ще розберуться, це діло часу, як то кажуть не все і одразу.
стосовно якості каналів, стало самому цікаво, вирішив попробувати, якість в либідя дійсно гірша, це факт, але це не смертельно, екстра тв теж якістю дуже не вдалася, але тим не менше.
стосовно наповнення, було б дійсно розумно кинути всі українські канали які йдуть у відкритому вигляді, плюс додати до того всього пару десятку екзотичних каналі, щоб на одну тарілку йшло все і Україна(вся) і Росія(нтв триколор і тд)
стосовно плати за це все, я думаю якби вони поставили б ціни як в триколора, тобто 600 рублів в рік тобто 150грн в рік(дуже смішна ціна). Я думаю навіть гривень 400 в рік за нормальне наповнення з хд каналами багато українців би віддали.
а тепер дивимося правді в очі багато людей мають шуру і платять за неї в середньому баксів 5 в місяць(40-45грн) при правильній політиці либідя можна зробити так, щоб вартість їх каналів була на рівні вартості шари, от і все..
хто що думає з приводу викладених думок? чекаю критики)
P.S. я не їхній диллер))) і реклами їм не роблю..))))
--- End quote ---
Повністю підтримую!Лебідь ще навіть з яйця не вилупився а вже розкритикований ....
Hurkot:
2 canzas, "Либідь" ще не до кінця вилупився,а вже дуже залуп...вся!
qvestyara:
--- Цитата: Hurkot від 17:02:36, 04 Травня 2013 ---2 canzas, "Либідь" ще не до кінця вилупився,а вже дуже залуп...вся!
--- End quote ---
тут я згоден з вами, носять вони себе трохи високо як для початку розвитку, але все ж таки..
Навігація
Go to full version