Головна категорія > Українські телевізійні канали
Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор
yuriks:
робіть поправку на те звідки вони прийшли і хто в нас при владі
canzas:
--- Цитата: Hurkot від 17:02:36, 04 Травня 2013 ---2 canzas, "Либідь" ще не до кінця вилупився,а вже дуже залуп...вся!
--- End quote ---
Та все рівно вибору практично нема, їхня поведінка це одне, а послуги в сфері тв це зовсім інше.Я, наприклад, поставив сину екстру ,сплачую за три пакети 75 гривень в місяць, скажу вам, дорогувато, якщо в лебідя з цінами і наповненням пакетів буде нормально відмовлюсь від екстри і поставлю йому лебідя, я за легальний перегляд але не з такими цінами, як в екстри Нема на данний момент вибору, нема.
slavon:
--- Цитувати --- я за легальний перегляд але не з такими цінами, як в екстри Нема на данний момент вибору, нема.
--- End quote ---
Я також за легальний перегляд. У Екстри трохи завищені ціни, якби вони весь сьогоднішній пакет 49 каналів продавали за 50-60 грн. - шансів у Ле-беляді і Віазаду не було б ніяких...
slavon:
Нова заставка з інфоканалу Либідь (Ле-блядь ТВ)
Цікаво чи весь пакет переїде в нижній під-діапазон чи тільки його частина ???
В наших DTH провайдерів вже були "рекомендовані приймачі", а що б були "рекомендовані конвертори" то це вперше, мда маразм у цього провайдеру "цвіте і пахне"... :2funny: :2funny: :2funny:
dziwak:
--- Цитувати ---Не понимаете Вы хитрости москалей! Это же специально, чтобы легче было с дракончика переходить.. Открыл крышку, вставил кусочек коробки от СД и ничего покупать не надо...
Я таким пользуюсь уже лет 15. А вот россиякам пару мильонов новых голов прийдётся прикупить..
--- End quote ---
Мова форуму українська !!!
Навігація
Go to full version