Головна категорія > Українські телевізійні канали
Либідь ТБ (Libid Tv) - черговий супутниковий оператор
yuriks:
звичайно всі люди різні (і звичайно дехто і залишиться людиною) - але для більшості стадне почуття дасть про себе знати
arrows:
У мене стадного почуття нема і ніколи не буде. От моя особиста думка, є що дивитися у FTA, то дивлюся, як нема, то нах** ця Леблядь коли є НТВ+.
Не гарно ругатися , нас і діти читають ..........
qvestyara:
Я от хлопці це все так читаю і знаєте що думаю, що либідь буде мати успіх, з частотами і поляризацією ще розберуться, це діло часу, як то кажуть не все і одразу.
стосовно якості каналів, стало самому цікаво, вирішив попробувати, якість в либідя дійсно гірша, це факт, але це не смертельно, екстра тв теж якістю дуже не вдалася, але тим не менше.
стосовно наповнення, було б дійсно розумно кинути всі українські канали які йдуть у відкритому вигляді, плюс додати до того всього пару десятку екзотичних каналі, щоб на одну тарілку йшло все і Україна(вся) і Росія(нтв триколор і тд)
стосовно плати за це все, я думаю якби вони поставили б ціни як в триколора, тобто 600 рублів в рік тобто 150грн в рік(дуже смішна ціна). Я думаю навіть гривень 400 в рік за нормальне наповнення з хд каналами багато українців би віддали.
а тепер дивимося правді в очі багато людей мають шуру і платять за неї в середньому баксів 5 в місяць(40-45грн) при правильній політиці либідя можна зробити так, щоб вартість їх каналів була на рівні вартості шари, от і все..
хто що думає з приводу викладених думок? чекаю критики)
P.S. я не їхній диллер))) і реклами їм не роблю..))))
yuriks:
--- Цитата: qvestyara від 21:23:04, 03 Травня 2013 ---стосовно якості каналів, стало самому цікаво, вирішив попробувати, якість в либідя дійсно гірша, це факт
--- End quote ---
незнаю як ти прийшов до цього висновку
я особисто незнаю як порівняти якість
"на воко" ?
хтось може викласти методику порівняння якості забраження наприклад для каналу М1 ?
--- Цитата: qvestyara від 21:23:04, 03 Травня 2013 ---а тепер дивимося правді в очі багато людей мають шуру і платять за неї в середньому баксів 5 в місяць(40-45грн) при правильній політиці либідя можна зробити так, щоб вартість їх каналів була на рівні вартості шари, от і все..
--- End quote ---
чому в росії невмерла шара раз все так класно ?!
qvestyara:
--- Цитувати ---незнаю як ти прийшов до цього висновку
я особисто незнаю як порівняти якість
"на воко" ?
хтось може викласти методику порівняння якості забраження наприклад для каналу М1 ?
--- End quote ---
елементарно, беремо телевізор 42 діагональ, я порівнював на каналі СТБ
все просто, під значком стб є надпис " коли ти вдома" так от, на каналі з амоса надпис чіткий завжди при будь якому колоьрі чи русі фону, а на стб з либідя ці букви то розмиті то зливаються, залежно від фону, так що в либідя якість гірша і це перевірений особисто ФАКТ! а якщо в вас телевізор не плоский, ну або діагоналлю менше 30 дюймів, то так різниці не має...
Навігація
Go to full version