Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
sathak-у.Брак ОПЕНБОКСІВ!!
Android-80:
--- Цитата: vic;15348 ---Вот проснулся только что и возник у меня ещё один вопрос..или вернее предложение..а может фирме взять и вычислить,где это так в Китае делают качественно тюнера -клоны..и может ну их эту Корею?А?
Ордена мне не надо..согласен на медаль..:)
--- End quote ---
ТОбто,заказати на пробу партію тюнерів в Китайців?:D
vic:
Android-80 ..ситуацією бачу ви володієте чудово..ганьба пішла за оригіналами опенбоксів і хвала підробкам..гірко і встидно..
Так,якби фірма Опенбокс,вийшла б з пропозицією нині організувати сервіс-центри по ремонту по всім регіонам..все рівно ж плотить своїм ремонтерам і забезпечує їх запчастинами....з чогось таки потрібно колись починати..інакше буде труба всім і продавцям і покупцям..а хто виграє від.. ?
vic:
А саме гірко..ви подивіться,як поводять себе звичайні ПП,котрі закупили партію підробок..взагалі шок..я тобі поміняю відразу на новий,якщо виявиться там брак..без всяких експертиз..це видно що люди дбають про збут і своє лице..а що ж тоді фірмі заважає мати і тримати лице в охайності і чистоті???
llpit:
Щось подібне іноді трапляеться наприклад у автовиробника, але фірма дбаюча про репутацію, не зважаючи на втрати, відзивае партію та ліквідує недоробок. У даному випадку фірма власник сертефікату, повиннаб сама у голос заявити про проблему, а не під допитами користувачів і максимально за свій рахунок ліквідувати проблему, а не за рахунок продавця бренду. Ібо продавець і клієнт незадоволений, а для серйозноі фірми існує правило клієнт завжди прав, звісно коли фірма серйозна:cool: - інакше наслідки...
BMG:
не пойму
зачем выводить из себя запорожцев?
ну нравятся вам не опены - дешевле и лучше качества
покупайте НЕопены
насильно мил не будешь
тем болие у нас свободный кап. рынок
не надо было просто им делать антирекламу
люди теряют деньги и то не малые от такой рекламы
я не слышал чтобы запорожцы отказали в гарантии
правильно надо подождать немного
но потом то всё в порядке