Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)

<< < (10/13) > >>

tosat:

--- Цитата: bodyan від 18:40:45, 29 Червня 2012 ---
--- Цитата: tosat від 14:20:52, 29 Червня 2012 ---...
Цікаво навіщо..?, що вже ХД канали почали транслювати в 1080р ?

--- End quote ---
А про відеофайли 1080p не забув?

--- End quote ---
bogян я в курсі, просто вважаю що для перегляду такого контенту набагато зручніше користуватися медіаплеєрами, котрі якраз для цього і заточені, та і блюреї на тьюнері не переглянеш..

nico2:
Завжди приємно спілкуватись з розумною людиною, але знову чому всі мене намагаються звинуватити в тому що я не можу в лінуксі розібратись, нема в мене з ним ніяких заморочок,і другану порадив уно взяти бо він любить у тому копирсатись,то ж йому й треба було ресивер з компонентом і підтримкою прогресивної розгортки з якою є на орбіті аж 1 канал, я ж раджу його з позиції зручності користування ,налаштування та цінової політики, взяти ж хоча б ціну уно а до чого тут зводять обговорення деякі особистості? ,та й до речі атлас читає MKV без проблем,чому блюреї не переглянеш

bodyan:
А навіщо викидувати не зайву сотню доларів, коли з цим прекрасно справляється приймач. Та й фільми поза 20 Гб абсолютно немає бажання тягнути, хоча першо прохідець ufs910 безпроблемно тягнув 23 Гб фільм :)

vasjabr:

--- Цитата: VictorZ! від 08:51:49, 28 Червня 2012 ---А враховуючи ГЕТЬ УСЕ 
рекомендую GI S8120.
--- End quote ---

Перший підсумок є... А слідуючі? Простим користувачам корисно буде для вибору та порівняння.
Я розуиію, що "краще" і "дешеве" речі несумісні, але все ж таки кожному хотілося б поєднати ці дві категорії...
  Шановні ФОРУМЧАНИ!!! Сперечайтеся і народиться ІСТИНА, бо кожний має право на свою думку, але і повинен поважати думку інших. А вже погоджуватися чи ні- це особисте.  Тільки не ображайте один одного та не поливайте брудом... Такі поважні люди...
Чи поважні, бо себе поважають???
 Я щиро вибачаюся, ящо мій допис недоречний і тоді прошу його видалити. ca.,

vitivan:
Все, що софтове добре до пори до часу.  Це зараз коли ш...ра працює стабільно, усі тюнера хороші, хто пам"ятає зміну довжини ключа улюбленим провайдером, що тоді робилося з софтовими тюнерами? Сиділи і чекали поправлять софт чи ні. Це добре коли людина розуміюча і почекає, а коли несуть назад і кажуть забирай бо не робить. Установщики знають, як це приємно слухати. Для чого людині запис на флешку, читання тих чи інших форматів, коли не працює основне ш...ра. А на Енігмі 2 поправили самі конфігураційний файл і дивимося  дальше, коли софтовики думають що робити далі. Це так 1 з прикладів, бо є ще багато інших ньюансів.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version