Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)

(1/13) > >>

OlehR:
Доброго дня панство.
Ось і настав момент коли я свій Опен бокс х-810  вирішив замінити чимось сучаснішим.
Вибір впав на наступні моделі
1) Openbox ® S6 HD PVR
2) TIGER T6 Class HD ( 8M )
3) Opticum HD X405p, X406p
4) Gi S8680
5) Optibox Anaconda
Основні питання які виникають
А) Якість заліза, ну і за одно поради де краще взяти, на що звертати увагу
Б) Перспективність ПЗ (підтримка розробником, чи є розробка ентузіастами, і тд. ) щоб не получилось що через рік цей тюнер не зможе працювати через шару бо там хтось, щось видумав, а тюнер не вміє з цим працювати.
В) Ну і не менш важливо - комфортність роботи, перевантаження тюнера, швидкість перемикання каналів і шари.

VictorZ!:
Вискажу свою суб'єетивну думку.

Були в мене деякий час і Openbox ® S6 HD PVR, і Opticum HD X405p, і GI S8120, X-trend et5000.
На перспективу, ІМХО, треба брати тюнера з лінуксом, все таки чи відкрита, чи закрита але повноцінна операційна система. Не менш важливою є і ціна, відповідно з додатковим функціоналом.
В принципі, зовсім не погано, коли в тюнері є 3 порти ЮСБ, ще й при  цьому вони розміщені на задній частині корпусу, і можливість встановити всередину вінчестер, але..... це ж одразу ціна зростає в декілька разів, а показує -особливо хд-шні канали - не гірше і не краще, ніж дешевші моделі...
На даний час з власного досвіду порекомендував би звернути увагу на GI S8120.
Взагалі класний тюнер, канали (на СПАРКу) переключаються моментально, шарінг працює через лан або віфі-свисток, все настроюється легко і без проблем. Ніби 2 роки гарантії. (якщо не китайський, а корейський оригінал)
Ютуб, пікаса, опера,веб-тв і картіна тв працюють, флеш-іграшки граються, через мережу можна легенько настроїти перегляд фільмів з компа і запис на вінчесер в комп'ютері..... ну все що треба- все працює.
При теперішній дууууже демократичній ціні, як на мене,  це кращий вибір.  ( у всякому разі не гірший, ніж GI S8680 при значно більшій ціні)

slavon:
OlehR 1. Openbox ® S6 HD PVR - як на мене нормальний рес для пересічного користувача з якісним залізом на STI проці. Софти СС випускає досить регулярно, правда в софтах у порівнянні з іншими приймачами спостерігається певний рівень " кривизни",  є можливість устоновки Е2. Як на мене недолік трохи завищена ціна на ці апарати...
2. TIGER T6 Class HD ( 8M ) - анагог Атласа 500 з закритим Лінусом і цим все сказано...
3.  Opticum HD X405p, X406p - приймач на Алі чіпі без Лінуксу, не рекомендую...
4. Gi S8680  - практично то саме що 1 тільки софти пише інша контора
5. Optibox Anaconda - не знаю не звертав уваги на ці приймачи...

Також раджу звернути увагу на ХД приймачи з Е2 на mips процесорі  - DreamBox 500HD та 800SE, GI Vu+ моделі Solo, Duo, Uno

OlehR:

--- Цитата: slavon від 08:31:36, 27 Червня 2012 ---Також раджу звернути увагу на ХД приймачи з Е2 на mips процесорі  - DreamBox 500HD та 800SE, GI Vu+ моделі Solo, Duo, Uno

--- End quote ---
Просто Open можна взяти до 1300 грн ( Решта ще дешевші), а все що ти запропонував набагато дорожче. Я не готовий віддати 3000 грн за дрім... А про китайські дріми  багато поганого чув..

slavon:
 OlehR GI Vu+ Uno коштує в районі 300 баків, Solo в районі 200, але повірте з Опеном С6 їх навіть і близько не можна порівнювати, а тим більше з GI S8120/Amiko 8900 Alen. Те ж саме можна сказати і про DreamBox 500HD/800SE 

--- Цитувати ---А про китайські дріми  багато поганого чув...
--- End quote ---
Не знаю, я особисто для себе взяв 1 рік назад (у одного з наших форумчан FoxTarasa, на пікніку) DreamBox 500HD (Китай, з сімкою Ферарі) його роботою задоволений на 100%, зараз взяв для брата GI Vu+ Uno - працює чудово...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version