Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)

<< < (9/13) > >>

bodyan:

--- Цитата: tosat від 14:20:52, 29 Червня 2012 ---...
Цікаво навіщо..?, що вже ХД канали почали транслювати в 1080р ?

--- End quote ---
А про відеофайли 1080p не забув?

rata:

--- Цитувати ---а з цього місця,будь ласка ,детальніше - з якого то часу якість картинки на VTI    краща ніж на "чорній дірі"  ????
--- End quote ---

Місяць тому ,детально , тестив.  42" -плазма, HDMI 1.3  //            Виявив, що імідж  "сильно" не
впливає на якість відтворення, дивитись треба на проц.
            Якість картинки майже однакова, споживач не помітить, на Black Hole трохи "замилена" на VTI -
на ЙОТУ чіткіша.

hmura:
Після вчора ставив Vu+ Uno пробував різні іміджі також зупинився на іміджі від VTI

slasva:

--- Цитата: bodyan від 20:50:10, 27 Червня 2012 ---
--- Цитата: bodyan від 15:35:56, 23 Грудня 2011 ---...

В рейтингу відсутній приймач Atlas HD який жваво обговорюється у нас на форумі, оскільки з даним приймачем не "знайомий" :)

--- End quote ---

З даним приймачем так і не мав можливості попрацювати, проте ознайомлений з недалекими родичами TIGER T6 class Full HD 8M(96$) і OPTICUM - HD X405p(70$), які м'яко кажучи на мій погляд, програють у функціоналі і якості зображення тим же приймачам Fulan.

--- End quote ---
По функціоналу програють а от по якості зображення виграють у багатьох на багото дорожчих!!!

hmura:
Тут бачу почалася в котре заруба Atlas vs E2 приймачів  :knuppel2:
Хоча я сам на даний момент користуюся приймачем Atlas ASR 5000 HD , можу сказати , що приймач вартує своїх грошей , G- шара працює нормально  як і класична, мережеві сервіси (You Tube , Extra Movie , Weather Forecast , Інтернет Радіо) також працюють,
дуже зручний редактор каналів і т.д. проте коли мова йде про вибір приймача я б розділив їх так : (багато моделей перечисляти не буду )
1. Перше місце даю приймачам компанії Marusys - Vu+ , а з появою нових моделей Vu+ Duo 2 і Vu+ Solo 2 на двохядерному процесорі MIPS з тактовою чачтотою 1,3 Ghz та RAM до 2 Gb та новими мультимедійними функціями я рахую їх поза конкуренцією
2. На другому місці приймачі компанії Dream Multimedia Dreambox DM 800 DM 500
3. Третє місце даю всім іншим приймачам на відкритому Linux в ціні до 200 $
4. На четвертому усі HD приймачі на закритому лінуксі (враховую свій Atlas) і без нього  :2funny:
P.S.S. nico 2 Atlas хороший приймач но раджу попробуй потестити щось з Vu+  O0 Там все просто нового з голки налаштування займає стільки часу як того самого Атласу  derisive.gif Пиши в приват все поясню   ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version