Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)

<< < (4/13) > >>

tosat:
На мою думку спарк написали саме для того щоб апарат працював нормально (не тормозив), енігму2 з нуля не пишуть для подібних дешевих апаратів хоча б по економічних причинах.., ну а адаптована енігма чомусь завжди має глюки та робить тормознутіше для прикладу на  Аміко 8900 з процом  тих самих 400 Мгц, що і на сучасних дрімах...

nico2:

--- Цитувати ---TIGER T6 class Full HD 8M(96$) і OPTICUM - HD X405p(70$), які м'яко кажучи на мій погляд, програють у функціоналі і якості зображення тим же приймачам Fulan.
--- End quote ---
Я порівнював з
TIGER T600 який як пишуть є його аналогом а т6 сильно урізана версія,так я би їх і близько не ставив,в тайгера меню більше нагадує техносат що воно таке я думаю той хто тримав у руках знає,всі функції скриті ,а в атласі на мій погляд зібрані зручності від більшості кращих аппаратів щодо роботи з списками каналів, пошуком, роботою з інтернетом і через лан, і вайфай юсбі адаптери, словом треба потримати щоб зрозуміти кому поставив ні однієї скарги, якщо кажуть чогось нема показую- дивуються як просто і зручно

slavon:
nico2  An14 Перестаньте піарити Атласи, Тайгери та інший тому подібний металолом, бо вони хоч і на Лінуксі, але Лінукс той закритий і користувач купивши цей металолом автоматично попадає в залежність від виробника ПЗ... Альтернативного ПЗ на ці металоломи немає і не передбачається...  :2funny:  ca.,

nico2:
Для особливо туго доходящих,почитайте як називаеться тема,для свого сраного відкритого лінуксу зробіть тему і дрочіть його там,я пишу для людей які хотять дивитися телевізор а не сидіти і клацати по клаві і тащитися який я вумний !!!
Будемо грубіянити, поїдемо в баню охолоджуватися :2funny:

vitivan:
В ціновій категоріі не дорого і як варіант, це VU+SOLO та DM800HD PRO.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version