Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2012 року)

<< < (3/13) > >>

tosat:
Скажіть, а яка різниця між клоном та оригіналом..?
Якщо Вітіван дає гарантію 1 рік та зразу прошиває любим іміджем, то чим тоді вони відрізняються..? derisive.gif
Останнім часом сам пропоную потенційним клієнтам Дріми 800se позаяк є навіть з встроєним вайфаєм..
Хто бажає зекономити то може взяти 500HD - теж непоганий апарат на 400 Мгц mips проці..
VictorZ! висловлю свою думку коротко так - хто поюзав енігму 2 на вищеназваних тьюнерах то забуде всякі там спарки як страшний сон.. :) по аналогії:  всі ставлять антени, але якісно одиниці і спочатку клієнти нічого не знають і думають що все ок, але з часом приходить розуміння того що канали можна переставляти і сортувати в зручному порядку, так і в енігмі2 можливості набагато більші, особисто мені подобається фішка при пошуку нових стирати неактивні канали, причому фаворити зберігаються..
Удачі..!
P.S. Підтримку спарку можуть закинути як це бувало не раз а енігму ні, бо в розробку п\з закладена третина ціни дрімів оригіналів..
І накінець таке каверзне запитання: а як ви думаєте навіщо той спарк придумали..? :2funny:  :2funny:

VictorZ!:

--- Цитата: tosat від 16:36:44, 27 Червня 2012 ---Скажіть, а яка різниця між клоном та оригіналом..?
...
P.S. Підтримку спарку можуть закинути як це бувало не раз а енігму ні, бо в розробку п\з закладена третина ціни дрімів оригіналів..
І накінець таке каверзне запитання: а як ви думаєте навіщо той спарк придумали..? :2funny:  :2funny:

--- End quote ---

Між клоном і оригіналом різниця може бути в ціні..., ще, можливо , в гарантії : 6-12 міс. або тиждень  :2funny:. зважаючи на те, що вся електроніка збирається в Китаї.... Але ми не порівнюємо клони з оригіналами...
Підтримку спарку можуть закинути, а можуть і ні - цього ніхто не знає, а хто знає - той не скаже  derisive.gif
А останнє запитання не таке вже і каверзне - у всякому разі я так думаю - спарк це також лінукс,  і виробники так само відпрацьовують на ньому різні функції і алгоритми, а що не дуже кудись влізеш, бо закрито - сумнівний мінус..... Я не часто (щоб не сказати "ніколи") не писав драйвери під різні віфі-свистки, клавіатури чи ще там під щось, не збирав/розбирав ядро ОС і т.д.... - мені все одно, я скачаю свіжу прошивку і при проблемах завжди повернусь на попередню версію....

А на тих же GI завжди можна перейти зі спарку на Е2 ...
 На жаль, не маю змоги поюзати Дріми 800se - дороге задоволення, та й з клієнтів ніхто не замовляє... тому не можу порівняти ні функціонал, ні якість картинки тими ж галаксі...

bodyan:
Особистий літній рейтинг HD приймачів:

Приймачі HD ціною до 100$
- буквально за пів року в дану цінову нішу перебралися приймачі Fulan(Galaxy Innovations Gi S8120, Amiko SHD-8900 Alien, Dynavision 9600 HD PVR) перейшовши межу вартості у 100$. Приємним фактом являється виходу оновленого пульта для деяких моделей, робота якого як на мене суттєво відрізняється від попередника. Не забувають і про підтримку розробники ПЗ, з кожною версією якого додається новий функціонал і виправляється помилки попередніх релізів. Якість зображення приймача достатня.

Приймачі HD ціною до 150$
- приймачі компанії Fortis набувають привабливіших цін і займають позицію до 150$. Модель Fortis HS-7810 HD PVR  (Galaxy Innovations GI S8680, Optibox Anaconda, Openbox S6) являється оптимальним вибором. ПЗ для даних приймачів випускає безпосередньо Fortis, окрім Openbox які в додаток випускають прошивки під назвою Custom, проте і ціна на дану модель суттєво більша.

Також хорошим вибором являється приймач Optibox Gekko HD+ приблизною ціною у 140$

Приємним фактом приймачів побудованих на процесорах Sti (архітектура linux - sh4 ) для любителів сат-тб, так це різноманітність програмного забезпечення: рідне, Enigma2, Neutrino, Titan.

Приймачі HD ціною до 210$
- Якщо ж ви прихильник приймачів на процесорах mips, тоді мій вибір падає на найдешевший оптимальний варіант Galaxy Innovations Gi S8180 (Vu+ Solo). Неприємним фактом для прихильників торгової марки Dream Multimedia стало закриття основної частини коду, через що фактично унеможливило якісне написання додатків для нового ПЗ. Також це призвело фактично до унеможливлення випуску ламаних іміджів (хоча роботи ведуться) - не дуже хочеться купувати нову річ з застарівшим ПЗ. Власне в цій ціновій категорії однозначно лідирує Galaxy Innovations Gi S8180 (Vu+ Solo)

Приймачі HD ціною 240$
 - Незмінно дану позицію займає HD-приймач Xtrend ET-6000, єдиним мінусом як на мене являється аскетичний пульт ДУ.

Приймачі HD ціною до 300$
- Без слів  - Galaxy Innovations GI S8895 (Vu+ Uno)

nico2:
Добре пане адмін що забули про Atlas ASR5000 HD, та мабуть розумію чому ,не вигідний тюнер людям які на платній шарі піднімають немаленьку копійку.

bodyan:

--- Цитата: bodyan від 15:35:56, 23 Грудня 2011 ---...

В рейтингу відсутній приймач Atlas HD який жваво обговорюється у нас на форумі, оскільки з даним приймачем не "знайомий" :)

--- End quote ---

З даним приймачем так і не мав можливості попрацювати, проте ознайомлений з недалекими родичами TIGER T6 class Full HD 8M(96$) і OPTICUM - HD X405p(70$), які м'яко кажучи на мій погляд, програють у функціоналі і якості зображення тим же приймачам Fulan.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version