Головна категорія > Українські телевізійні канали
Хочуть закодувати усі Українські канали.
carder:
Я і мій колега робимо все просто, відразу попереджаємо клієнта що в наші країні можна все чекати!
І для цього в нас є Скайбокс S4 с функцією ДЖПРС, і коли все закодують можна буде шуру зарядити тай ХД канали можна переглядати, то люди беруть без проблем і ціна 100 уе за рес то не є багато.
От таке направлення вибрали ми но є і такі які ставлять досі 4100 так що тут все від клієнта залежить.
Ну а те що будуть кодувати то цього треба було чекати, в нас там зверху дибіл дибілом поганяв то не влада а збір хитрих базарників з 90-х.
zioom:
--- Цитата: slavon від 18:15:37, 06 Листопада 2013 ---Така діяльність призводить також до порушення громадського порядку, завданого шумом під час монтажу спеціального обладнання. Несанкціоноване встановлення обладнання має негативний вплив на естетичний та санітарно-гігієнічний стан будівель", -
пояснили депутати.
--- End quote ---
Ти ба як пережвають за наш спокій та естетичний та санітарно-гігієнічний стан .
yura150480:
--- Цитата: carder від 16:06:06, 08 Листопада 2013 ---І для цього в нас є Скайбокс S4 с функцією ДЖПРС, і коли все закодують можна буде шуру зарядити тай ХД канали можна переглядати, то люди беруть без проблем і ціна 100 уе за рес то не є багато.
--- End quote ---
Є GI micro в два рази дешевший і думаю хлопці з клубу не кинуть його на призволяще
До речі по темі ,кабельщики скуповують Т2 тюнера,напрямок зрозумілий????
nico2:
--- Цитувати ---І для цього в нас є Скайбокс S4 с функцією ДЖПРС
--- End quote ---
--- Цитувати ---Є GI micro в два рази дешевший
--- End quote ---
от дуже мене цікавить коли тут на форумі хтось почне писати потримавши хоч один девайс в руках,скажіть мені куди в мікро можна сімку засунути а потім порівнюйте ціну,а без вайфай антенни і слота під сімку ціна в них практично однакова
vasjabr:
--- Цитата: nico2 від 22:05:55, 09 Листопада 2013 ---потримавши хоч один девайс в руках
--- End quote ---
...або елементарно порівняти характеристики в інеті... ca.,
Навігація
Go to full version