Головна категорія > Українські телевізійні канали

Хочуть закодувати усі Українські канали.

<< < (20/21) > >>

yura150480:

--- Цитата: nico2 від 22:05:55, 09 Листопада 2013 ---от дуже мене цікавить коли
--- End quote ---

--- Цитата: vasjabr від 22:18:21, 09 Листопада 2013 ---або елементарно порівняти характеристики в інеті...
--- End quote ---
Хлопці я просто хотів сказати,що скайбокс чи як віе там ГІВНО рідкісне,вже краще брати мікро і на руках купити Хувей за 100грн...
І взвгалі нах*я такі манси ,як казав мудрий чоловік прикрутити шару на пряму через модем чи ту хрєнь в скайбоксі то САДОМАЗАХІЗМ       
Спеціально для скупердяїв волових придумали відмінний тюнер GI 8120,який вже в районі 90$ ,а платити за викидиш 100 паперів ,це як мінімум тупо...ІМХО

nico2:

--- Цитувати ---прикрутити шару на пряму через модем
--- End quote ---
через який модем?коли в людей нема ніякого інету,і не світить, крім мобільного звязку лайфа,і взагалі хоть на картинці скайбокс  бачив шо то таке ?

vitivan:

--- Цитата: nico2 від 08:26:16, 10 Листопада 2013 ---
--- Цитувати ---прикрутити шару на пряму через модем
--- End quote ---
через який модем?коли в людей нема ніякого інету,і не світить, крім мобільного звязку лайфа,і взагалі хоть на картинці скайбокс  бачив шо то таке ?

--- End quote ---

Він забагато товче головою в стіну і не бачить. Можливо і не розуміє що пише.

vasjabr:
Ку"!ві плюй в очі, а вона каже , що дощ паде...  derisive.gif
Я перепрошую шановне паньство- не стримався... Людині пояснюй одне, а вона все одно переконана у своїй правоті. Немає чого сперечатися і переконувати - все одно не переконаєте, пики сама не зрозуміє (?). ca.,

nico2:
Мені просто здається що людині треба продати GI HD мікро,нічого проти них не маю але поки на них підримки не зустрічав,тому віддаю перевагу GI HD міні ,така ситуація колись тут була з стартреками,просто людина мабуть не знає що тут буває за рекламу без конкретики,та неправдиву інфу

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version