Головна категорія > Українські телевізійні канали
Хочуть закодувати усі Українські канали.
jocoka:
Кодували уже припомніть 2006 СТБ.ІСТВ.Новий канал і шо ,потім розкодували.Досить спекулювати на цю тему ,закодують будемо обговорювати а тепер гадати на кофейній гущі нетреба.
stepan_kv:
--- Цитата: iwan75 від 19:33:25, 07 Листопада 2013 ---Що мені їм передати,може хто сказати?
--- End quote ---
Передати, шо все буде заєбізь. Данбасс с намі. Схід і Захід разом карочє :2funny:
slavon:
--- Цитувати ---а днях дівчина з віазаду дзвонить,
--- End quote ---
До мене у вересні вона дзвонила також це пропонувала, а на початку жовтня у мене були "зальотні козачки" від віазаду з "сертифікатами" по 20 грн., декілька ЛОХів все ж таки знайшли, тепер ЛОХи дзвонять і просять прошити Стронг 7707 :2funny: :2funny: :2funny:
Напевно віазаду приходить 3,14дець , ось і видзвонюють, заказують статті у пресі що б посіяти паніку і тд.тп. ...
Я вже десь писав - хай кодують українські ФТА (1+1, 2+2, інтер, нтн, тет, стб, новий, трк україна і тд.тп.) - карту купляти і платити за цей маразм, в якому реклами більше ні ж самого контенту, не збираюсь, хіба ще нехай доплачують мені за перегляд реклами ... :2funny: ca.,
vasjabr:
Будем слухати радийо... derisive.gif А фільми (нові)- зараз не проблема. Дивишся що хочеш, а не що транслюють. derisive.gif (Це на крайняк- поки їм не попустить). ca.,
iwan75:
Нам то - по.....
А ті люди, що яблука збирали, за мною з вилами не побіжать?
Їм же не докажеш, що то дядя Вітя пакращує.
Навігація
Go to full version