Головна категорія > Українські телевізійні канали
Хочуть закодувати усі Українські канали.
vasjabr:
Я їхнє пікращення підтримую наполовину. Бо повністю- це рука по плече, а половина- по лікоть (перепрошую- відомий жест)... derisive.gif ca.,
cgr:
Чергове ригівське пакращення завершиться пшиком, бо строгість законів бидлокацапооккупантів, завжди в Україні, компенсувалося їх невиконанням. *-P
iwan75:
У нашому райьоні в основному клієнти в глухих селах.
Був сьгодні на установці ,поки добрався чуть колеса не погубив,коли заїзджаю у село таке враження що з 41 нічого не змінилося.
Люди приїхали з закордону з роботи ,там яблука збирали і такі раді що назбирали на супутникову антену.
Бачу на столі стоїть даунбасовський Т2,куплений теж за яблука,кажуть що не "тягне".
Купляли бо бачили рекламу.
Пробували махати проводами як та бабуля з реклами і ніх...я
Запитували чи не закодують канали на сат,бо вже яблука закінчились.
Що мені їм передати,може хто сказати?
oleh61:
передай їм - хай знову збираються на яблука ... :'( ,бо в нас "пакращення" ... >:(
http://proit.if.ua/novyny/209-deputaty-khochut-zrobyty-platnym-suputnykove-tb.html
gorich:
чуваки,у всьому поганому є щось добре :2funny:
пікращення...на днях дівчина з віазаду дзвонить,у них мій нумер (мав би бути в установщиках,принаймі один з їх клоунів у мене в магазі записівав :2funny:)думав пропонуе щось нове :2funny::
-хочите покращити свое телебачення?
-дуже хочу :)у нене в хд біля сорока каналів ca.,мені мало...та й плачу менше трьох баксів-мені дорого :2funny:
......
не суть...ну закодують...ну і...поставимо тигерА з свистками...ВСЕРІВНО СОСАТИ БУДУТЬ......
Навігація
Go to full version