Головна категорія > Українські телевізійні канали

Хочуть закодувати усі Українські канали.

<< < (16/21) > >>

Ankl:

"пакращення" торкнулось кожного....регіонали розкрадають все, що можна...тепер ще й казна зпустошується, то треба її якось поповнювати, а разом з тим пропихати дороге і глюкаве Т2, стронгівці кажуть, що з кожного тюнера власнику "Зеонбуду" капає 200грн. Їм тарілки поперек горла стоять, бо  масово цифру не грибуть от і робіть висновки панове...
А народу для паніки багато не треба....

gorodok:

--- Цитата: Ankl від 06:38:39, 07 Листопада 2013 ---
"пакращення" торкнулось кожного....регіонали розкрадають все, що можна...тепер ще й казна зпустошується, то треба її якось поповнювати, а разом з тим пропихати дороге і глюкаве Т2, стронгівці кажуть, що з кожного тюнера власнику "Зеонбуду" капає 200грн. Їм тарілки поперек горла стоять, бо  масово цифру не грибуть от і робіть висновки панове...
А народу для паніки багато не треба....

--- End quote ---
Зекобуд втановив мультиплекси за свої чесно вкрадені бабоси  :2funny: - тому буде вижимати соки до останнього. З іншого боку хтось собі уявляє цифризацію ефіру яку провела б держава? В 2015 році ефір відключать, думаю заодно канали захочуть отримувати гроші від кабельних мереж - отоді допіро почнеться паніка...  an24

slavon:

--- Цитувати ---З іншого боку хтось собі уявляє цифризацію ефіру яку провела б держава?
--- End quote ---
Нормально б держава , за ті ж державні гроші та кредити концерн РРТ побудував би нормальну DVB-T/mpeg4 мережу, з відповідним покриттям і тд.тп., а не цю заклоачену "парнографію" що зараз є у Зекобуду. До речі спроби були , перед виборами, в січні 2010 року запустили МX4 у дев'яти областях. Але ж така цифра нікому з чиновників не вигідна - бо працює практично на кожному сучасному ТВ з DVB-T/mpeg4 тюнерам, нема ж відкатів за продані тюнера, за тендери щоб попасти у цифру і тд.тп.

vasjabr:
А як бути з приватним сектором, де телекомунікаційні системи встановлені не на житлових будинках? Кому нести гроші за штраф і може треба більше? derisive.gif :2funny:
Треба з горища переносити на фронтон... Прозорість!!! :2funny:

yura150480:
В місті в мене тарель тільки на 36 ,спишу на птаху,якщо спитають,не зря я їх чудо модуль брав,а в селі то моя приватна територія де хочу там і вибачте серу...А якщо щось не так ,десь дідова мєлкашка завалялась... 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version