Головна категорія > Українські телевізійні канали

Хочуть закодувати усі Українські канали.

<< < (15/21) > >>

Astronomy:
краще прийняти закон щоб  огородити даунбас  колючим дротом

nico2:
а шо хіба не зрозуміло про які буферні зони яник з путаним говорив,якшо Україна підпише ,я  думаю шо якраз про даунбас,луганськ,крим
Додано: 19:31:36, 06 Листопада 2013буферні ті які хотять в расею я б їх зразу відпустив разом з зрадою і ригоаналами

andre33:
ПРОВАЙДЕРИ то хто?     наприклад Віасат ?
що експерти будуть ходити і дивитися на який супутник спрямована антена ?

slavon:
Ось знайшов на одному форумі

--- Цитувати ---В данном случае речь идет все таки о юр лицах... И в какой то мере это даже правильно... Другая история, что у нас как не было, так и нет правил по установке...

P.S. и так слову, в законе нет упоминания о спутниковых тарелках...И нет упоминания про физических лиц.
PPS Ну и так чтобы уж совсем было понятно откуда растут ноги - почитайте о ситуации с разрушением локальных сетей Харькова и найдите параллели - там все оочень просто.
--- End quote ---
Як на мене такі закони не приймаються просто так - розщищають тереторію наприклад для Зекобуду (Т2) чи , якщо брати до уваги комп'ютерні ЛОМ, для Укртелефону - він ж тепер також "доунбазький" , ринок за перепрошенням "просрав", тепер йому хочуть "допомогти" ...  :2funny: ca.,

kandrij:

--- Цитата: slavon від 18:15:37, 06 Листопада 2013 ---на підставі договору, укладеному між провайдером телекомунікацій та власником об'єкта житлового фонду   

--- End quote ---

А власник- жильці квартир будинка.Це,що з кожним жильцем підписувати договір.Ідіотизм.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version