Головна категорія > Українські телевізійні канали
Хочуть закодувати усі Українські канали.
Roman1968:
а скільки ви взагалі готові платити за перегляд оцего так сказати їбачення?
валютчик:
я наприклад готовий гривень 40-50....не більш чім за шару...звичайно і набір каналів не менш чім на всій єкстрі щоб був...
april:
Я думаю, що всі загальнодержавні канали (1+1, 2+2, інтер, стб, і т.д.) увійдуть просто в послугу провайдерів і надаватися будуть безкоштовно, типу купи картку чи екстри чи віазаду чи либіді і дивися без абонплати, так як зроблено в рашці. Імхо, моя думка така.
slavon:
april Ага, як кажуть москалики, тримай "карман шыре"... :2funny:
Це що Ви описали називається в Україні - "універсальна програмна послуга" (УПП) і обов'язкова вона для кабельщиків - 10-15 національних каналів за символічну ціну. Потім в НацЗраді з ПТіРМ пройшов бзік запхапи в УПП "аналог" для кабельщиків всі Т2 канали ... Кабельщики якось відперлися... Тепер то саме хочуть зробити з DTH провайдерами - застосувати для них УПП і заставити включити в той УПП усі канали Т2 (Зекобуд). Відповідно DTH провайдерам це також не вигідно... ca.,
vasjabr:
Дивлячись на всю цю оказію- прийдеться поглиблювати пізнання в лінгвіністиці... :'( та забути за національне ТБ... >:(
Просила мама- "Вчися, синку..." Та що, як кортіло закурити... derisive.gif Букварик пішов на цигарки. :2funny: Якби молодість уміла, а старість могла... ca.,
Навігація
Go to full version