Головна категорія > Українські телевізійні канали

Хочуть закодувати усі Українські канали.

<< < (8/21) > >>

Roman1968:
в цій країні можливо все......
а з другої сторони ...так мені надоїли реклама водяри і тампаксів що я готовий платити невелику сумму. Тільки чи зчезнуть ті тампакси ......як думаєте? ca.,

jocoka:
Нічого непоміняеться тільки за тампакси будеш башляти і тюнер поміняеш якщо в тебе ФТА.

slavon:
Хлопці нехай кодуються - ніхто не буде платити ні віазаду, ні екстрі з леблядю за те що б дивитися ті канали зі супутнику, бо ніхто не схоче витрачати свої кровні, нехай навіть мінімальні, скажемо 29 грн./міс за пакет з 10-15 українських каналів на яких 20 хв контетну і потім 30 хв реклами !!! Або якщо вони кодуються хай забирають рекламу до мінімуму скажемо 5 хв. на кожну астрономічну годину, або нехай залишаються в ФТА (БІСС) і можуть взагалі крутити одну рекламу... А то вони поводяться за перепрошенням як та малолетка - "хочеться і рибку зізти і на х** сісти"...  :2funny: :2funny: :2funny:  ca.,

Snoop:
Я за рекламу яку вони (канали) крутять через кожні 15-20хв - ПЛАТИТИ НЕ БУДУ!

svidrak:
Я  тіки екстру буду дивитися через шаріка я за всякі либеді  махав платити(напевно вже всім реклама надоїла)
На екстрі ше всякі діскавері  мож дивитися там більш менш, но не тощо 1+1 чи інтер

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version