Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Прийом польских телеканалів DVB-T
slavon:
--- Цитувати ---Але ось що помітив - на всіх MUX якість сигналу коливається. В того ж MUX3 від 30 до 90 може бути. Можливо це свідчить про якусь проблему з підсилювачем?
--- End quote ---
це може бути все що завгодно, від нерівномірного проходження сигналу з Тарнаватки до завад у вигляді гармонік, наприклад від роботи Т2 з львівської телевежі ... ca.,
AlexBush:
--- Цитата: duman від 10:48:56, 25 Серпня 2022 ---Але ось що помітив - на всіх MUX якість сигналу коливається. В того ж MUX3 від 30 до 90 може бути. Можливо це свідчить про якусь проблему з підсилювачем?
--- End quote ---
Якщо не секрет, в якому районі міста ви намагаєтесь прийняти сигнал?
JohnTitty:
--- Цитата: AlexBush від 08:03:29, 26 Серпня 2022 ---Якщо не секрет, в якому районі міста ви намагаєтесь прийняти сигнал?
--- End quote ---
Тракт Глинянський, приватний будинок близько до перехрестя з Богданівською
Лінія горизонту в бік Тарнаватки в мене в принципі чиста
AlexBush:
Тракт Глинянський знаходиться нижче за рельєфом на відміну від Кн.Ольги наприклад. Тому і важче прийняти сигнал. Як індикатор прийому - ФМ приймач. В мене впевнено майже із складеною антеною Радіо Зет приймає і РМФ ФМ. А деколи і DAB+ на цифровий приймач. :)
sova2020:
Минулого року поставив на дахові девятиповерхівки на Сихові антену хвильовий канал 13-ти елементну Орбіта ще совдепівську із таким же ж підсидювачем 65 / я їх використовував давно тому для прийому Polsat 1 та 2 / . По горизонту вулиця Стрийська є вищою плюс висотні будинки на ній , але досить багато каналів працювали прекрасно, ще десь стільки ж прописалося, але не показували бо =відсутній сигнал=, канали HEVC не відкривалися ні ТВ соні, ні через SI-1329combo. Був у внуків 21 серпня то показували лиш кілька каналів, решта вже закодовані, злі язики кажуть, що то Ахметов купив права на ці канали та хоче грошей-правда це чи ні , але канали таки закодовані
Навігація
Go to full version