Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (52/57) > >>

JohnTitty:

--- Цитата: sova2020 від 23:51:04, 01 Вересня 2022 ---Минулого року поставив на дахові девятиповерхівки на Сихові антену хвильовий канал 13-ти елементну Орбіта ще совдепівську із таким же ж підсидювачем 65 / я їх використовував давно тому для прийому Polsat 1 та 2 / . По горизонту вулиця Стрийська є вищою плюс висотні будинки на ній , але досить багато каналів працювали прекрасно, ще десь стільки ж прописалося, але не показували бо =відсутній сигнал=, канали HEVC не відкривалися ні ТВ соні, ні через SI-1329combo. Був у внуків 21 серпня то показували лиш кілька каналів, решта вже закодовані, злі язики кажуть, що то Ахметов купив права на ці канали та хоче грошей-правда це чи ні , але канали таки закодовані 
--- End quote ---

Канали закодовані тільки на одному мультиплексі. На решті все ок.

Сьогодні днем у Львові хвилин на 10 повністю зникло Т2 мовлення. За той час, рівень прийому всіх мультплексів Польщі значно виріс і приймались всі (крім 8го, хоча я не перевіряв його)
Зазвичай у мене стабільно приймається MUX 3 i 1.

Гадаю ця інформація дає розуміти що передача львівської телевежі безумовно "глушить" собою поляків, хоча у мене львівська телевежа не прямо на шляху до Тарнаватки а трохи збоку, таке.

BodiaK:

--- Цитата: AlexBush від 10:48:51, 21 Серпня 2022 ---...Я приймаю наприклад 1,2,3,4,8...
--- End quote ---
Ану здивуйте всіх нас і розкажіть, яким чином ви приймаєте MUX-4, оскільки:
--- Цитата: AlexBush від 10:48:51, 21 Серпня 2022 ---...Це платний мультиплекс Polsat_у, котрий закодований...
--- End quote ---
:o

JohnTitty:

--- Цитата: BodiaK від 10:12:44, 10 Вересня 2022 ---яким чином ви приймаєте MUX-4
--- End quote ---
Один канал там - безкоштовний, Wydarzenia 24. Та й сам факт що мультиплекс ловиться гадаю має більше значення, навіть якщо реальна користь з одного каналу.
В мене він теж працює, але з переривами сигналу.

Я пробуватиму поставити антену трохи вище, але наразі маю сумнів що це дасть якусь користь

AlexBush:

--- Цитата: JohnTitty від 11:47:46, 10 Вересня 2022 ---Ану здивуйте всіх нас і розкажіть, яким чином ви приймаєте MUX-4, оскільки:
--- End quote ---

Чого тут дивуватися? За допомогою антени і Т2 приймача... Як, факт прийнятий пультиплекс четвертий, всі канали з цього мультиплексу записані в приймач, а далі на ваш розсуд. Придбайте карточку і дивіться закодовані канали. Мова йде про можливість прийому. Один канал з цього мультиплексу є відкритим...
Додано: 12:29:18, 10 Вересня 2022
--- Цитата: AlexBush від 12:28:20, 10 Вересня 2022 ---Та й сам факт що мультиплекс ловиться гадаю має більше значення, навіть якщо реальна користь з одного каналу.
--- End quote ---
То ТОЧНО!!!

BodiaK:

--- Цитата: AlexBush від 12:28:20, 10 Вересня 2022 ---Чого тут дивуватися? За допомогою антени і Т2 приймача...
--- End quote ---
Знову загальні фрази і ніякої конкретики: на сьогодні яка антена, підсилювач сигналу, модель ресивера... Думаю, що користувачам форуму буде цікаво.
--- Цитата: AlexBush від 12:28:20, 10 Вересня 2022 --- ...Придбайте карточку і дивіться закодовані канали...
--- End quote ---
А карточку куди засунути? Мабуть потрібен відповідний ресивер (порекомендуйте), тим більше, що на цьому мультиплексі HEVC диктує свої умови.

--- Цитата: AlexBush від 12:28:20, 10 Вересня 2022 ---...Один канал з цього мультиплексу є відкритим...
--- End quote ---
Ви, друже, читаєте лише останні повідомлення теми? А бажано, хоча би дві-три сторінки вище - тоді б побачили ось це:

--- Цитата: BodiaK від 08:07:06, 21 Серпня 2022 --- ...Єдиний відкритий канал звідти - Події 24(Wydarzenia 24), а тому не варто з ним(мультиплексом) заморочуватись...
--- End quote ---
:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version