Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (3/57) > >>

avalon13:

Хтось може щось сказати про характеристики такої антени. На перший погляд ніби решітка з двох хвильових каналів, але чому відстані між директорами такі невеликі.

andre33:
ця антена цілком нормальна , але вона вузькосмугова ( працює в межах 2-3 дециметрових каналів)
такі колись робилися кулібінами (і зараз також) у Львові для прийому польських каналів,
 десь маю розміри під 37 ДМВ  канал  , відстань між полотнами десь= довжині хвилі (приб. 0,5 м) каналу
 директори та узгоджуюча лінія робилася з мідного дроту 2 - 2,5 мм ( чим товще дріт тим ширше смуга пропускання)
 поправте , може помиляюся ,

andre33:
 буде час , хочу попробувати виловити поляків у цифрі (DVB-T)
параметри

Przemyśl
Tatarska Góra      k.61     794 MHz  20 kW   MUX2

Zamość
 Tarnawatka         k.52     722 MHz  25 kW   MUX2

MUX 1 TVP1, TVP2, TVP INFO, Eska TV, TTV, Polo TV, ATM Rozrywka
MUX 2  TVN, TV4, TV6, TV Puls, Polsat, Polsat Sport News, TVN 7
MUX 3 TVP1, TVP2, TVP INFO, TVP Kultura, TVP Historia, TVP Polonia

MUX1   думаю не піде бо він йде з Жешова , та і  потужність 18,2 kW

параметри звідси
http://www.telewizja-cyfrowa.com.pl/nadajniki/

avalon13:

--- Цитата: andre33 від 11:23:25, 12 Квітня 2012 --- буде час , хочу попробувати виловити поляків у цифрі (DVB-T)

--- End quote ---

я теж пробую, але наразі безуспішно. Потрібна хороша антена на вищі частоти.
MUX1 з Замосця буде на к.50 (50kW) в травні - можливо він долетить до Львова.
На к.52 приймається ще аналоговий TVP-2 з Solina, Gora Jawor (50kW), сигнал слабий, але може заважати.
Зі сторони Перемишля, хоча і по відстані найближче, традиційно ще з часів радянських антен сигнал в мене слабший. Можливо якісь промислові перешкоди або аеропорт.

andre33:
аналог з Перемишля у мене не приймається, Замость приймаю на 4+ , антена 19 елементів хвильовий канал ,
 іде 2 Польська та Польсат

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version