Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Якість прийому ефірних каналів

<< < (3/15) > >>

SashaTv:

--- Цитата: slavon від 15:08:53, 02 Квітня 2012 ---SashaTv Сенс в тому що це говорить ...

--- End quote ---
А мені чи будь якому користувачеві ніпрощо не говорить.В якому місті розташована телевежа-/яка потужність передавача тощо/? Також нам залишаєтся,напевне, здогадатись чи там взагалі є трансляція в  DVB-T2.Що ми кінеь-кінцем можем дізнатись з допису. А на показ взагалі небуло шансів-Остап правильно написав.А що буде з темою -коли почнутся дописи про нульовий сигнал/а причини можуть бути будь-які/.
 ps:slavon може вже досить підтримувати флуд.

slavon:

--- Цитувати ---Також нам залишаєтся,напевне, здогадатись чи там взагалі є трансляція в  DVB-T2.
--- End quote ---
Зеонбуд заявляє про 90% покриття тиреторії країни, значить 100% йомовірність  прийому повинна буди як мінімум у 90% населених пунктів країни... Як це буде насправді поживем - побачим...  ca.,

kandrij:
Десь 10 квітня буду мати з Ромсата ресивери. До Львова напряму до вишки 65-70 км.До Горохова
50-55.До Нововолинська 45-50.Попробую-напишу.Перед тим пробували Trimax без кодування,поки не було кодовано,добрі сигнали були і зі Львова,і з Горохова,і з Нововолинська.Пробувати буду з 9 поверхового будинку,як і перед тим пробували.Про результати напишу.

radioham:
Тестував  стронг 8500 та Тримакс   -  відстань 5км - за стіною пряма видимість до 100 Ватного  ретранслятора, антенна кімнатна саморобна рамка периметром 50см - зроблена з тогож РЖ6 що і фідер  - приклейв до задньої  стінки ЛСД,  рівень сигналу 100/100% - умовні попугаї стронга і тримакса співпадають.   

romireb:
 :2funny:

Тестував я теж  стронг 8500 та Тримакс 
до вежі в Тростянці (Сумської обл)  - 25 км
Антена "полячка" + підсилювач + 10 метрів фідер!

ДМВ (UHF) діапазон

Аналог  три канали   майже ідеал...4 аналогових канали  "сніжить" !!!!!!!!!!!!!!!

в DVB T2  зловив тільки  пятий МХ якість картинки на плазмі  7 з 10
але сигнал на межі .... зриву  рівень сигналу 20/78% !!
1,2,3-тій мультиплекс не  зміг поки зловити по банальній причині  нема антен  на ринку в нас  O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version