Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Якість прийому ефірних каналів
vladyu:
притестували стронг на звичайну польску антену тільки в кімнаті ( аналог не приймав взагалі, щось в шумах дивитись неможливо ) просканував 24 канали + 4 рамки якість відмінна ( показники сигналу
верхня 100% нижня 14% ) картинка на звичайний телевізор відмінна
ось такі пироги..
VANOS:
Можна деталніще, відстань до вишки, ну і так далі. Можна ще експерименти із цвяхом :) :)
vladyu:
можна із цвяхом .так на антену краще :)
відстань до передавача ( 100вт) км 5 ,тестували в магазині на антену зібраної для продажу.
romireb:
--- Цитувати ---картинка на звичайний телевізор відмінна
ось такі пироги..
--- End quote ---
ось перші відгуки
--- Цитувати ---Теперь получается надо искать и покупать не ТВ , а монитор с большим экраном :)
--- End quote ---
--- Цитувати --- Ни в коем случае. Размер экрана советую не больше мобильника. Сегодня купил я этот Strong. Ребята, о какой цифре вы ведёте речь??? Нет, я только за цифровое вещание. Но то, что я увидел на экране, меня не просто возмутило, я взбешон.
Картинка размытая, вся из мелких кубиков (LG47LW980S), контрастность зашкаливает, и при всём этом, ещё и звук не совпадает с изображением. Это даже нельзя сравнить с аналогом простой комнатной антены, не говоря уже о спутнике.Так что, переселится завтра в гараж новенький Стронг к старенькому 19-ти дюймовому ЭЛТ Филу. Вот такое, на сегодняшний день, моё решение.
--- End quote ---
http://forum.mediasat.ua/index.php/topic/2091-dvb-т2-в-украине-за-и-против/page__pid__12422__st__20#entry12422
kcander:
--- Цитата: vladyu від 05:14:47, 29 Березня 2012 ---можна із цвяхом .так на антену краще :)
відстань до передавача ( 100вт) км 5 ,тестували в магазині на антену зібраної для продажу.
--- End quote ---
Тестував в трох точках при потужності 500ват висота мачти 100м.
1км200м-кімнатна антена прама видимість через вікно-на нижніх частотах кубіки на верхніх малевич наружня норма.
2,5км-кімнатна 0
35км-наружня децеметрова (не польска) працюе тільки половина каналів нацю саму антену при потужності 700ват в дмв аналог працюе нормально. Вдругу сторону до мачти 75км навіть не пробували треба було поверати антину
Навігація
Go to full version