Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Якість прийому ефірних каналів

<< < (2/15) > >>

b.wan:
Також потестував Strong 8500.Вишка прама видимість 2-3км передавачи по 0,1квт на кімнатну телескопичну треба довго шукати місце,але приймае на межі зриву картинки.Наружня польска и ворона дивлятся майже задом до вишки,ворона90%,польска95% На всіх 4 мультиплексах 33,34,38,39,дмв різниця в сигналі5%.Дивна річ з Киева(близько 70 километрів)Польска 40-50% ворона сигнал 50-65%.При скануванні прописало 72 канали,але оставило тільки наши (МХ) и Київські формату Т. Картинка до 32жк миритись можна а для села на кинескопний идеальна.Підключав (ЖД500гб)читае MKV  и деякі інши наче нормально. WMV пробовав два файли не читае. Моя думка як хоча на сотеньку півтори впаде ціна можна брати.Я брав за 587гр.

kostchen69:
Тестував в суботу.
Так як в телевізорі є вбудований тюнер T2, підключив напряму польську антену. Крутив 2 години. До найближчої вишки 30 км по прямій.

Сигналу 0. НІчого не знайшло.

Значиться так, при публікуванні таких повідомлень обов'язково вказуємо
1. Адресу прийому (населений пункт - місто або село (якщо село то приблизну відстань до найблищого міста в км.), район, область.
2. Місце розташування найблищого (-щих) передавачів Зеонбуду, їх потужність (можна взяти з сайту Зеонбуду), приблизна відстань до тих на пряму в км.
3. На яку антену, висота розміщення антени і ТВ (приймач) вівся прийом, чи був при цьому прийом аналогових каналів в ДМВ (UHF) діапазоні і звідки...

SashaTv:
Якщо У Вас якість сигналу  нуль-то який сенс відписуватись в цій темі.

Остап:
Сигналу 0. НІчого не знайшло.
Щось я не чув що вже кам модулі з Ірдетто до тв продаються :2funny:

slavon:
SashaTv Сенс в тому що це говорить про "суперову" якість покриття Зеонбуду в DVB-T2 модуляцією 256QPSK (8bit/символ)....
Остап Якщо сигнал при справній антені нуль, то САМ модуль, ВАм допоможе так само як мертвому припарки...  :2funny: ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version