Автор Тема: AF3318 й "телеманія"  (Прочитано 2330 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
AF3318 й "телеманія"
« : 14:41:17, 09 Лютий 2012 »
Маю тюнер AF3318 .не можу ввести БІСС ключі, а також  софт  прошити.
Але по порядку:
-раніще шоб прошити  тюнера з правленим софтом  "телеманії" я зчитував софт AUCHeditом ,,правив Біседітом  , привязував ключі до частоти,й заливав  канали,-замість звичайних команд на прошивання й считування йдуть "11111","22222","33333","44444",так я й  працював.
А ось з цим тюнером  так не проходить- Біседіт не бачить ключів, але немає й закладки "бісс" в емуляторі  ,коли заходиш ,  щоб правити вручну.
Софт в тюнері стоїть DVBXTREME ,ось інфа прошивки:
Hard:AF-2818
Soft:TSRA6686S220EC
Boot: 20.1 (TELEM116..)
Різні маніпуляції прогою AUCHedit099 -правка оригін.софта під софт що в тюнері закінчувались невдачою.
Хотілось би залити в цей тюнер рідний софт програмно, без використання Джетаг ( я раніше заливав дамп, й рішав питання)
Можливо хтось з форумчан стикався з подібною проблемою, й має рішення, прошу допомогти.
Прикріплюю злитий софт й бут з тюнера.
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
AF3318 й "телеманія"
« Відповідь #1 : 15:28:26, 09 Лютий 2012 »
Потрібно бут йому рідний залити-берете оригінальну версію бута 20.1 для фергюсона 3318-в Аукедіторі міняєте шапку TELE вверху та M116.. внизу -зберігаєте та заливаєте Аріонером в тюнер.
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
AF3318 й "телеманія"
« Відповідь #2 : 15:40:00, 09 Лютий 2012 »
Ваш бут злитий з приймача-ніякого відношення до Телеманії немає-там взагалі правлено під непонятно що.Але якщо ви все вичитали правельно то на подобі вами зчитаного бута- підготував вам бут який має допомогти.Після заливайте софти від 3318.
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
AF3318 й "телеманія"
« Відповідь #3 : 16:09:51, 09 Лютий 2012 »
Не заливається бут ніякий в тюнер... Пробував редагувати оригінальний бут 3318 по Відповідь #1, заливав прикріплений бут Відповідь #2, а потім  знову злив  бут з тюнера, й  хочу його залити назад,- не йде!  Не зрозуміло в чому може бути проблема  >:(
Злив бут прогою DZ Arion loader:
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
AF3318 й "телеманія"
« Відповідь #4 : 16:12:26, 09 Лютий 2012 »
Пробуйте ще цей залити
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній westsat

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 185
  • Рейтинг: +253/-70
AF3318 й "телеманія"
« Відповідь #5 : 16:19:08, 09 Лютий 2012 »
Щось ви намутили з файлом  Boot_2012-02-09 -неможе він важити 257 кб-з такою неуважністью ви тюнер положите.
westsat.com.ua
westsat.net.ua

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
AF3318 й "телеманія"
« Відповідь #6 : 16:23:53, 09 Лютий 2012 »
test2 пішов!! Бут залився, софт рідний 3318 теж! + в карму, дякую!
Якщо не важко, опишіть що робили, як підправили бут
Щось ви намутили з файлом  Boot_2012-02-09 -неможе він важити 257 кб-з такою неуважністью ви тюнер положите.
дійсно, прошу вибачення за неуважність...
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

 

Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)

Автор Ігор ГорбусьРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 54
Переглядів: 13153
Остання відповідь 18:55:33, 07 Липень 2011
від slavon
Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1532
Остання відповідь 11:01:32, 20 Березень 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 2015
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 1577
Остання відповідь 10:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201
"Нічого не залишається, як стартувати зі стиснення MPEG-

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1
Переглядів: 1682
Остання відповідь 09:05:56, 28 Серпень 2007
від vic