Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4W+5Е+13Е+31Е! - реально???
hmura:
--- Цитата: mukolay від 23:55:26, 29 Січня 2012 --- Незнаю чи всім відомо що існують такі транспондери які дуже тяжко зловити якщо lголовка розташована далеко від фокуса . До таких належить 11389 амос . Якщо фокус 13.
--- End quote ---
100% Якщо на такий мультик на 31.5°е частоту 12090 V зловите то про 12305 Н з FEC 7/8 забудьте
romireb:
перше
чим менше тарілка та брендованіша тим більше вірогідність зловити сигнал на мультифід ... (альтернатива тороїд він і в Даунбасчині як і в Африці працює однаково)
закачайте програмку для андроїда та порахуйте ...
друге .. якшо вже "шити кобилі яйця", то беріть реально перевірені бренди конверторів типу inverto//mti, але не питайте за ціну питання.... !!!!!!!!!!!!!!!
трете займатись духовно-сателітарним онанізмом можна, але питання - навіщо...?
четверте те що однакова система непоказуватиме на СУМЩИНІ на Тернопільщіні покаже...
не забуваємо про FEC -- це важливо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sattv1:
Хлопи, не в обиду на ваш авторитет - ось ссилка де куча фоток таких систем - satsat.info/sat-jelezo-oborudovanie/188-nastroika-multifidov-prakticheskie-primery-i-foto-318.html. Я б і сам спробував би експериментувати практично як дядя Міша, але ж морози до 20 і обіцяють ще й до 30, то не в змозі))))
slavon:
sattv1 Маючи мультифрід 4W+5Е(фокус)+13Е - Ви маєте повністю працездатну за будь-яких погодних умов (виключаючи хіба що сильний грозовий/сініговий фронт) антену, при переналаштуванні антени 4W+5Е+13Е(фокус)+31,5 Ви отримуєте два борти (5Е+13Е(фокус)) з нормальним прийомом і два (4W і 31,5Е) борти зі слабким сигналом, погодо-залежні, проблемами із прийомом слабких ТР та ТР з високим FEC (5/6, 7/8). Мене і моїх клієнтів таке не влаштовує, вони хочуть дивитися ТВ незалежно від погоди... Якщо Вас таке влаштовує то прошу дуже, як кажуть москалики - "вперед і з піснею" ... :2funny: :2funny: :2funny:
дядя Міша:
Додав до дракона4+(5 у фокусі)+13 +головку на 31.5*........ і ось результат на Опенбоксі Х-540 (Головка EUROSKY)Сигнал до макс. не доводив із за мороза.....але я задоволений.. *oohaa*
Навігація
Go to full version