Технічний відділ > Практика встановлення антен.

4W+5Е+13Е+31Е! - реально???

(1/12) > >>

sattv1:
Наскільки реальна така система? Хто практикував настроювати чи встановлювати до триголового ще й 31,5Е? Бо читав на форумі Екстри, що декому це вдалося, щей фото є напоказ)) Слабо віриться))

roger5000:
Збудувати такий мультифід реально, але на стабільну роботу можна не розраховувати, простіше і краще доставити ще одну антену.

slavon:

--- Цитувати ---Збудувати такий мультифід реально,
--- End quote ---
На  стандатний офсет не реально - стандартний офсет нормально працює в мультифріді +/- 14-15 градусів від фокусу, все решта від лукавого, десь на форумі колись я викладав посилання на форум Альяно де це все докладно поянюється. Навіть якщо в такому мультифріді поставити фокус замість 5Е на 13Е то 13+4=17 градусів - ми практично втрачаємо Амос, і 31,5-13=18,5Е може нестабільно витягнемо 31,5Е :2funny:. То кому воно треба ??? Тому раджу прислухатися до roger5000 і доставити ще одну антену, можна також з мультифрідом, але вже іншим, наприклад 36Е(фокус)+31,5Е на мультифріді.
Також як варіант побудови  4W+5Е+13Е+31Е! є двох-дзеркальна тороїдальна антена Т-90.  Методика її налаштування та побудови мультифрідів добре описана на форумі користувачем tosat , тому читаємо форум...  ca.,

sattv1:

--- Цитата: slavon від 06:56:51, 29 Січня 2012 ---
--- Цитувати ---Збудувати такий мультифід реально,
--- End quote ---
На  стандатний офсет не реально - стандартний офсет нормально працює в мультифріді +/- 14-15 градусів від фокусу, все решта від лукавого, десь на форумі колись я викладав посилання на форум Альяно де це все докладно поянюється. Навіть якщо в такому мультифріді поставити фокус замість 5Е на 13Е то 13+4=17 градусів - ми практично втрачаємо Амос, і 31,5-13=18,5Е може нестабільно витягнемо 31,5Е :2funny:. То кому воно треба ??? Тому раджу прислухатися до roger5000 і доставити ще одну антену, можна також з мультифрідом, але вже іншим, наприклад 36Е(фокус)+31,5Е на мультифріді.
Також як варіант побудови  4W+5Е+13Е+31Е! є двох-дзеркальна тороїдальна антена Т-90.  Методика її налаштування та побудови мультифрідів добре описана на форумі користувачем tosat , тому читаємо форум...  ca.,

--- End quote ---
Та в мене й стоїть ця антена)) Але ж задіває що користувач на Екстрі клянеться і божиться що реально встановив на дракон мультфід на 31Е, ще й хвалиться що сигнал на УТ1 доволі високий)))))) Самі гляньте на форумі Екстри в розділі про Перший національний)))))

slavon:

--- Цитувати ---Але ж задіває що користувач на Екстрі клянеться і божиться що реально встановив на дракон мультфід на 31Е, ще й хвалиться що сигнал на УТ1 доволі високий))))))
--- End quote ---
  :2funny: :2funny: :2funny: В мене є сусід, дідок так років за 70, він також хвалиться що ще майже щоночі свою бабку по 3 рази за ніч ....  :2funny: :2funny: :2funny: Зрозумійте є пусті нічим не підкріплені, так сказати, пустопорожні заяви, а є закони фізики і розрахунки які кажуть що таке не можливе...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version