Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4W+5Е+13Е+31Е! - реально???
fox-taras:
Хто хоче ліпити з г..на кулю,то будь ласка.А хто за професійність і якість то вперед і ви будете мати клієнтів які розуміють що і як має бути.
дядя Міша:
--- Цитата: fox-taras від 19:23:17, 29 Січня 2012 ---Хто хоче ліпити з г..на кулю,то будь ласка.А хто за професійність і якість то вперед і ви будете мати клієнтів які розуміють що і як має бути.
--- End quote ---
Тарас, запитання від sattv1.. Наскільки реальна така система? Хто практикував настроювати чи встановлювати до триголового ще й 31,5Е?Наше завдання- дати конкретну відповідь з підтвердженням (фото) своєї або іншої установки.. А як, і що краще, напевно ми вже всі знаємо...Не всі можуть, не всі хочуть другу тарілку ,от і шукаємо альтернативні варіанти ...перевірені на практиці.Завтра попробую поставити 31.5 на базі дракона ,де 5* у фокусі, другий крок- з 13* у фокусі ..Фото викину на форум..
bad:
Чесно кажучи думаю що то все ф-ня, хоча вже давно не бавився тарілками та пошуком нових конструкцій.Якщо навіть побавитись та настроїти 31.5, 5, 13 Амоса не буде!Хоча якщо е бажаючі то думаю добреб було на практиці попробувати та дати 100 відповідь ні не можливо ca.,
mukolay:
Незнаю чи всім відомо що існують такі транспондери які дуже тяжко зловити якщо lголовка розташована далеко від фокуса . До таких належить 11389 амос . Якщо фокус 13.
tosat:
Власне на цьому транспондері деколи скаче сигнал.. і тоді клієнти навіть з драконом звонять що тормозить, а Ви хочете ще дальші від фокуса рознести..Імхо робити щось без запасу на погоду, то хіба що для експерементів, і я повністю погоджуюсь з ioan..
Ще одно: що б Ви тут не експерементували, впевнений, що гідного результату не вийде, бо закони фізики ще ніхто не відміняв, це як у тому анекдоті, що хтось винайшов новий вічний двигун. :) :) :)
Зрештою, скоро побачимо, дядя Міша впертий і поекспериментує, і тоді скріни слабших транспондерів Амоса в студію..
Я от другим розчарований, що продали наші позицію 38Е для укр. супутника Либідь., тепер навіть незнаю як потім бути, хіба прийдеться теж до свого тороїда ( він в мене настроєний 4W-39E)..чіпляти на саморобне додаткове кріплення головку на нову позицію 48Е, але це за півтора року.. :)
Хіба ще можливий варіант коли наші канали з Амоса повністю заберуть, от тоді можна антену перестроїти на схід..
Навігація
Go to full version