Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4W+5Е+13Е+31Е! - реально???
nico2:
ну якщо людина хоч і модератор сам не вміє поставити ,а ще й попередження виставляє коли люди вказують йому що це можливо посилаючись на інший форум, не знаю що вважати рекламою силку на інший форум чи прославлення харківських тарілок на яких робить розрахунок пан модер і влаштовує на форумі особисту війну за те шо сам видаляє і краде чужі повідомлення,все менше і менше хочеться тут шось писати!!
fox-taras:
В першу чергу моя думка така: якщо дана тарілка ставится ближче до кордону то буде працювати і 31.5
якщо у хмельницьку то небуде,там вже треба робити на тарілці 1.20
Там де живе nico2 піде і на 90
дядя Міша:
Назло slavony крутив пів днини і буду крутити ..... Напевно не з того боку головка, прошу поправити...А якщо я збрешу ???Будете бити???
slavon:
--- Цитувати ---ну якщо людина хоч і модератор сам не вміє поставити ,
--- End quote ---
я поставити вмію, ще сам кого хочеш навчу !!! :2funny: :2funny: :2funny: Особисто я вважаю що такий мультифрід на стандартну харківську чи польку (мамбо) 0,85-0,95м є не повністю працездатним і ставити клієнтам його не можна, тому що ви зєкономите, грубо кажучи 20-25 баків клієнта, а менінгіту після цього будете мати багато...
--- Цитувати ---влаштовує на форумі особисту війну за те шо сам видаляє і краде чужі повідомлення,все менше і менше хочеться тут шось писати!!
--- End quote ---
Шановний я Вам що спалив рідну хату ??? Про яку війну може йти мова ??? Я Вам особисто її не оголошував ??? ca.,
--- Цитувати ---Назло slavony крутив пів днини і буду крутити ..... Напевно не з того боку головка, прошу поправити...А якщо я збрешу ???Будете бити???
--- End quote ---
Головка з того боку !!! що у фокусі - 5Е чи 13Е ???
fox-taras:
--- Цитата: дядя Міша від 15:06:36, 29 Січня 2012 ---Назло slavony крутив пів днини і буду крутити ..... Напевно не з того боку головка, прошу поправити...А якщо я збрешу ???Будете бити???
--- End quote ---
з того
Навігація
Go to full version