Технічний відділ > Практика встановлення антен.

4W+5Е+13Е+31Е! - реально???

<< < (4/12) > >>

nico2:
от от тут людина пише назву теми яку дехто просто не читає
--- Цитувати ---4W+5Е+13Е+31Е! - реально???
--- End quote ---
або не бачить,і займається рекламою
--- Цитувати ---стандантний харківський офсет 0,85-0,95м за 18-20 баків
--- End quote ---

nico2:
кого цікавить ця тема і де вже порушувалась http://www.sat-digest.com/forum/viewtopic.php?t=36618&sid=6e8a29092a4a0e2abeebd36e378e49db

За рекламу сторонього ресурсу виношу Вам попередження !!!

дядя Міша:

--- Цитата: slavon від 07:34:05, 29 Січня 2012 ---
--- Цитувати ---Але ж задіває що користувач на Екстрі клянеться і божиться що реально встановив на дракон мультфід на 31Е, ще й хвалиться що сигнал на УТ1 доволі високий))))))
--- End quote ---
  :2funny: :2funny: :2funny: В мене є сусід, дідок так років за 70, він також хвалиться що ще майже щоночі свою бабку по 3 рази за ніч ....  :2funny: :2funny: :2funny: Зрозумійте є пусті нічим не підкріплені, так сказати, пустопорожні заяви, а є закони фізики і розрахунки які кажуть що таке не можливе...  ca.,

--- End quote ---
Славік, я так зрозумів що притча про дідка якому за 70 років відноситься до мене.... Так давайте эксперементувати словесно і теоретично, а може щось і вийде у мене в 63.5 роки, бо на дворі мороз і якщо не вийде то хоть зігріюся.....Пробуємо..

sashko:
Мені особисто хто-сь з постійних покупців-установщиків говорив, що реально зловив на одну антену 4*W,   5*Е,   13*Е    і   31.5*Е . Все працює бездоганно з досить пристойним рівнем сигналу - от тільки у фокус ставить 13*Е . І доречі він своїм клієнтам таку конфігурацію теж пропонує і ставить або добавляє 31.5*Е,  якщо звісно є бажання дивитися Перший Національний і ще з півтора десятки українських каналів...   А от в кого є вже дотаткова антена на 36*Е - то їм звичайно краще на неї прикрутити мультика ...

andre33:
Теоретично ,зробивши у фокусі Астру 19Е (або 16 градус), 31 градус, з його рівнем сигналу,
 зловиться , потім Хотбірд та Сіріус , але Амос , думаю , не піде ,
 хоча поставити відповідний чутливий конвертор , можна попробувати ,
 треба робити військовий експеремент коли морози вщухнуть ca.,

пробувати бажано на такій антені з широкою ДН

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version