Enigma / Enigma 2 > Vu+ HD
Galaxy Innovations S8180 (Vu+ Solo). Враження і обоворення.
oleh61:
ну ми тут вже і нафлудили сьогодні :2funny:
з.і. буває ,що і люди, на рівному місці "вилітають " :'(, а тут -що -залізо ...
vitivan:
Якщо така жвава розмова то тюнер вартий уваги кожного, скоро перейде в розряд народного. Шкода, що зняли їх з виробництва.
mozart:
--- Цитата: vitivan від 16:33:08, 22 Вересня 2012 ---
--- Цитата: mozart від 14:35:10, 22 Вересня 2012 ---На останніх клонах гвинти вже білі, такі як і на оригіналі!!! Це фото старе!!!Гвинти поміняти як 2 "пльовое дело"
Конденсатори поміняти на корейськи не просто!!! А поважаемий vitivan я зрозумів продає клони, тому так і обурився??? :2funny:
--- End quote ---
Так, я продавав Vu+ Solo Ferrari з так званими корейськими кондесаторами, всі хто купляв по бюджетній ціні знають. Браку не було, вильоту ні одного, партія була взагалі суперова і без обурення говорю + моя гарантія, підтримка, а також повна гарантія від виробника. Працюють не гірше за оригінал. ca.,
Да я ж мав на меті тих продавців, які продають клони , а говорять що це оригінал! По друге не найдете ні одного клона де будуть одні корейськи конденсатори! Можуть бути і декілька корейськіх на клоні, але китайські обовьязково будуть!!! На оригіналі ні!!!
Проблема китайських дешевих конденсаторов в їхній нестабільності параметрів від часу!!! Корейські SAM Yong навпаки відзначаються стабільностью параметров на довгий час.Не бояться температур.Знаю ці всі комплектуючі з техніки аудіо HI FI!!! Тут проблема.Ніхто не скаже чо буде з параметрами клону через 2-3 роки вже??? И ви також не знаете. А ось оригінал СОЛО буде таким і через 5-7 років!!!! Ось тут зарита собака (різниця між клоном та оригіналом) В якісті незалежно від часу комплектуючих!!! Я с цим вже стикався по аудіо аппаратурі!!!
--- End quote ---
mozart:
3.а якість заліза (збірки) проявиться через пару років Оце я мав на меті і с цим стикався!!!!!!!
vitivan:
Я говорю про оригінал і копію. Конденсатори, конденсаторами нехай вилітають їх любий знайде і поміняє, головне, щоб основні деталі не вилітали їх в наявності нажаль маю мало.
Навігація
Go to full version