Enigma / Enigma 2 > Vu+ HD

Galaxy Innovations S8180 (Vu+ Solo). Враження і обоворення.

<< < (12/23) > >>

mozart:
Спасибі за підтримку! Я це все вже прочитав! Теорію прочитав правда не все ще дійшло! :2funny: Теж подумую, а не бекап поставити??? Тарілки буде (потім не вліз в бюджет :) потім 2.Які писав. Не підкажете який простіше бекап поставити, щоб на приймачі повивчати той же імідж??? Може е ссилка??? И як Ваше відношення до VTI ( не простіше, мова в том числі??) Підкажіть як для новачка? Просто пока не маю антени, а сидіти не хочеться.Теорію прочитав??? Але практика важливіше! То як ви ще не све в 1.7.5 розібрались, то що казати за мене??? :2funny:

oleh61:
1.всюди пишуть ,що для новачка VTI простіше
2. я ставив VTI і розчарувався -погана якість картинки SD каналів і багато глюків
3.пожалів,що даремно потратив час і перейшов на BH 1.7.1
3.поки нема антени-то можна викор. медіаплагіни ,піключати мережу,розшарувати папки на компі- дивитись кіно плееєром тюнера,ходити на ю-туб,слухати радіо по мережі,можна ставити різні глючні плагіни ,а потім їх видаляти  :-Р
4.такої забавки буде на місяць довгих вечорів
5.посилання в попередньому пості  derisive.gif

vitivan:

--- Цитата: mozart від 14:35:10, 22 Вересня 2012 ---На останніх клонах гвинти вже білі, такі як і на оригіналі!!! Це фото старе!!!Гвинти поміняти як 2 "пльовое дело"
Конденсатори поміняти на корейськи не просто!!! А поважаемий vitivan я зрозумів продає клони, тому так і обурився??? :2funny:

--- End quote ---

Так, я продавав Vu+ Solo Ferrari з так званими корейськими кондесаторами, всі хто купляв по бюджетній ціні знають. Браку не було, вильоту ні одного, партія була взагалі суперова і без обурення говорю + моя гарантія, підтримка, а також повна гарантія від виробника. Працюють не гірше за оригінал. ca.,

oleh61:

--- Цитата: vitivan від 16:33:08, 22 Вересня 2012 --- Працюють не гірше за оригінал. ca.,

--- End quote ---
в даному випадку робота тюнера залежить :
1. від встановленого іміджу та плагінів
2.від "кривизни рук" юзера  :-Р
3.а якість заліза (збірки) проявиться через пару років  :'(
з.і. завжди мені згадуються Опени 300-8** як зразок надійності і простоти в експлуатації  *oohaa*

vitivan:
Через декілька років і оригінали вилітають. Тут питання хто і як забезпечує гарантійні обов"язки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version