Enigma / Enigma 2 > Vu+ HD
Galaxy Innovations S8180 (Vu+ Solo). Враження і обоворення.
oleh61:
GI S-8180 ( теж що і Vu+ SOLO ) це "молодший брат" двохтюнерного монстра GI S-9895 (Vu+ Duo),
який активно "витискає" зі свого місця Dreambox 8000. В GI S-8180 ( Vu+ Solo ) виробник
відмовився від другого тюнера, можливості установки жорсткого диску всередину корпусу,
зовнішнього eSATA-інтерфейсу і інших речей, щоб знизити вартість приймача.
Адже головний конкурент Vu+ Solo - це Dreambox 500 HD. За схожою ціною GI S-8180 ( Vu+ Solo )
переважає "Дрім" завдяки наявності USB-портів для зовнішних накопичувачів, двох CI-слотов,
компонентного відеовиходу і наднизькому енергоспоживанню (0.5W в Standby).
На лицевій панелі розміщено ряд управляючих клавіш, під фальш-панеллю сховано пару слотів
для CAM-модулів, слот для смарткарт і один USB-порт. Другий USB знаходиться на задній панелі.
Саме на зовнішних USB-накопичувачах пропонується зберігати записані телепрограми, а також
медіафайли (аудіо, відео, фото), котрі Vu+ також вміє відтворювати . Запис також можливий
традиційний ,по таймеру и таймшифту.
Блок живленняя в GI S-8180 ( Vu+ Solo ) вбудований всередині корпусу, система охолодження
пасивна,тобто нема шумів вентилятора. Само-собою можливо користуватися кардшарингом
(MGCamd, NewCamd, CCCam і т. д.), мережевий адаптер присутній (Ethernet 10/100).
Влаштованого Wi-Fi адаптера в даному ресивері нема, зате можливо реалізувати підтримку
безпровідних мереж за допомогою зовнішніх USB Wi-Fi адаптерів.
Список додаткових програм приємно тішить. На GI S-8180 ( Vu+ Solo ) при бажанні можна поставити
торрент-клієнт (ruTorrent, Transmission), клієнт для роботи с Google Maps, YouTube,
переглядач прогнозу погоди, RSS-читанку, eMail і купу інших примочок. GI S-8180 ( Vu+ Solo )
як і приймачі Dreambox має web-інтерфейс, через який віддалено можна керувати ресивером,
а також вміє транслювати відеопотік по локальній мережі (дивимся TV на компютері).
oleh61:
Основні характеристики
• Відкрита операційна система Linux (Enigma2)
• Потужний процесор Broadcom MIPS
• Аудіо декодування: AC3,MPEG-4(AAC),MPEG-1, 2 і 3
• Подтримка різних Інтернет сервісів
• Можливість установки додаткових плагінів
Комплект поставки
* Приймач
* Кабель зєднувальний HDMI-HDMI
* Пульт ДУ
* 2 батарейки типу AAA (для ПДУ)
* Керівництво користувача на російській мові
Технічні характеристики і недокументовані функції
Модель Gi S8180 ( VU+ SOLO )
Стандарт прийому DVB-S / DVB-S2
Відеоформати MPEG-2, MPEG-4 AVC/H.264
Картоприймач 2
CI-інтерфейс 1
Кількість супутникових тюнерів 1
Можливість зміни тюнера -
ВЧ-Модулятор -
Цифровой ефірний тюнер (DVB-T) -
HDMI +
Scart +
S-Video -
Компонентний вихід +
Цифровий аудіовихід (SPDIF) Оптичний
RCA-композит (тюльпани) +
0/12 V -
RS-232 +
USB 2 х USB 2.0 (1xПеред. / 1xЗадн.)
E-Sata +
Ethernet +
Wi-Fi Підтримка USB-адаптерів
Тип блоку живлення Внутрішній
Можливість установки внутрішнього HDD -
Тип програмного забезпечення Open Linux (Enigma2)
Протоколи керування DiSEqC 1.0/1.1/1.2 & USALS
Емулятор +
Підтримка ш@рингу Через RS-232 / Ethernet
Запис +
Timeshift +
Колір Чорний
В деяких джерелах вказано ,що картоприймач один, а CI-інтерфейси -2, також нема Е-SATA
з.і. коли куплю і буду мати в руках ,то уточню
oleh61:
slavon:
--- Цитувати ---За схожою ціною GI S-8180 ( Vu+ Solo )
переважає "Дрім" завдяки наявності USB-портів для зовнішних накопичувачів, двох CI-слотов,
компонентного відеовиходу і наднизькому енергоспоживанню (0.5W в Standby).
--- End quote ---
щось я не замітив реальних переваг, давайте розбиратися
1. D Solo - 2 USB, у Дріма 500ХД - 1 USB + 1 eSata - нічья або маленька перевага Дріма - еСата все ж таки швидший за ЮСБ.
2. двох CI-слотов - враховуючи нинішні реалії з платними пакетами в Україні і "цьоцю Шуру" ці два СІ допоможуть користувачу так само як "мертвому припарки".
3. компонентний відеовихід - це аналоговий вихід, а ХД тюнера підключають як правило до ХД ТВ по НDMI інтерфейсу тому потрібен він як "зайцю стоп-сигнал".
4. А низьке енергоспоживання взагалі не хочеться коментувати - Дрім в стенбай бере так само або на 0,5 вата більше... :2funny: :2funny: :2funny:
Так те що Ви написали/процитували називається так маркетингова лапша на вуха потенційному клієнту.
Дісна, на мою, скромну думку, перевага, Vu+ Solo над DreamBoх 500HD (китайцем) це
1. дещо нижча, приблизно на 10% ціна девайсу.
2. 2 річна заводська гарантія.
Якщо брати приймач цієї марки GI S Vu+ то раджу звернути увагу на Vu+ Uno (Galaxy Innovations GI S8895) він по деяких параметрах кращий за DreamBox 800SE ca.,
oleh61:
я не займаюся продажею чи рекламою тюнерів GI :
1.інфа виложена з загально-освітньою метою -для ознайомлення і обговорення --і не треба зі мною розбиратись :2funny:-
2.знаю ,що ви запеклий прихильник Дрімів O0,а я любив рес. Опен і тел.Нокія :2funny: -ну то і що ?про інші апарати вже не писати ?
3.я думаю ,що даний пост є флудом і модер з легкою душею може його видалити ca.,
4. "раджу звернути увагу на Vu+ Uno (Galaxy Innovations GI S8895)" -більше медійних наворотів - за вищу ціну :)
Навігація
Go to full version