Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
Обговорення програмного забезпечення.
savsav:
Пропоную ліквідувати цю прошивку у нас на форумі,бо іі і так скачали десятки користовачів і ще будуть...
А понт такий, як від віруса в компі - одні проблеми... :o
SERS3333:
--- Цитата: savsav від 12:06:11, 23 Серпня 2010 ---JTAG не допомагає!
--- End quote ---
Не правда, не може прошивка залізо завалити, чистої води туфта
KiberK:
--- Цитата: SERS3333 від 15:31:21, 23 Серпня 2010 ---Не правда, не може прошивка залізо завалити, чистої води туфта
--- End quote ---
Розкажіть це мені - в мене флеш через цю прошиву здохла!!!! :'(
--- Цитата: savsav від 14:00:08, 23 Серпня 2010 --- Пропоную ліквідувати цю прошивку у нас на форумі,бо іі і так скачали десятки користовачів і ще будуть...
А понт такий, як від віруса в компі - одні проблеми... :o
--- End quote ---
Я пітримую - прошивку знищити!!!! >:(
--- Цитата: SashaTv від 12:52:00, 23 Серпня 2010 ---Остання офіційний софт від Truman була 1.4.19.Тобто далі софтова підтримка даної лінійки приймачів продовжувалась самостійно іншим автором-/ами/.В даному випадку з 1.4.25 змінили кількість включень приймача до 16.
--- End quote ---
З Yamatu все інакше є і 1.4.21 - яка працює нормально *oohaa*
Остап:
Підтверджую залив прошивку добавив канали яких бракувало і після того зняв дамп.Після тюнер вже нереагував на жадні команди мало того взагалі пропала індикація на табло тюнера.Напруги були в нормі-поміг JTAG
Android-80:
То все фігня, не може прошивка вбити програмно залізо! Ну і що? Вчора теж нею прошив одного тюнерка нею, а сьогодні мені принесли його назад. :-Р Завтра джитагом прошию якусь стару перевірену прошивку і всі справи. O0
Хай трохи повбивають конкуренти глобіків, щоб Вам роботи побільшало в такий нелегкий економічний час. *-P
Навігація
Go to full version