Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

Обговорення програмного забезпечення.

(1/10) > >>

bodyan:
Необхідні програми для даних приймачів

Мастеркод - 2046
Програма-завантажувач софта для приймачів Globo 710A,7100Upgrade UA для Globo 7010A, 7100.(Виправлений завантажувач - немає повторного завантаження:))
Завантажити

Редактор каналівУкраїнізований редактор каналів AliEditor з можливістью завантаження-вивантаження списків каналів
Завантажити
Програма-завантажувач ключівУкраїнізований завантажувач ключів для приймачів Globo 7010A, 7100, 4000с, 4050c, 4100c
Завантажити

Конвертер ключівПрограма-конвертатор ключів для приймачів Globo 4000с, 4050c, 4100c, 7010,7100, 7010CR. За основу беруться ключі від приймачів Globo 3000- 6000
Завантажити

bodyan:
На своїй практиці запримітив таку річ: при незрозумілих обставинах злітає не прошивка, а самі налаштування супутників, тобто в списку супутників ви побачите пустоти, відповідно канал зі списку посилається на "порожнину", в результаті чого Ви бачите квадрат Малевича :) .
Словом є такі речі, пробував різні софти, на різних приймачах по різному

Android-80:

--- Цитата: bodyan від 21:12:33, 12 Жовтня 2007 ---тобто в списку супутників ви побачите пустоти, відповідно канал зі списку посилається на "порожнину", в результаті чого Ви бачите квадрат Малевича :) .
Словом є такі речі, пробував різні софти, на різних приймачах по різному

--- End quote ---

Ага,це точно,особливо в старих прошивках. Там:УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
                                                                     УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ;D

kondr:
Будь ласка допоможіть мені з проблемою!!
Вчора намагався закинуть прошивку на GLOBO 7010A .
На ньому стоїть прошивка ще за жовтень 2006 року. Вирішив залити truman_EMU_1.3.77_AMSTAR.abs та truman_EMU_1.3.78_AMSTAR.abs користуючись Upgrade.exe .
Але закачати не вдалося, пише що у мене застарілий loader.
Зміг тільки залити ключі Ali_Keys_FULL_Polsat_OK_300607_Tor99.bin програмою ALI_KEY_UPGRADE.exe.

Що мені робити? Можливо є змога обновити Loader ? Якщо так, то де мені його взяти, може мені хтось дасть свіжий ДАМП ФЛЕШ з свого GLOBO 7010A ?

Або підскажіть як вийти з цієї ситуації?

БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!!!

bodyan:
Виставте allcode+bootloader при завантаженні софта. + будьте уважніші і читайте інструкції, адже про усе це написано :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version