Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
Обговорення програмного забезпечення.
Yaro:
--- Цитата: SashaTv від 19:33:10, 29 Липня 2010 ---Вже багато каналів перейшло в Nagra3-перевірте тут/пост #192/.
--- End quote ---
Вірно, там взагалі залишилося пара каналів, котрі ще можна відкрити при використанні правильного операційного ключа. Все інше - гудбай, Награ-2. Ти файно нам послужила в ЕМУляторах:)
cgr:
Та, я знаю,панове, про нагру 3, але ж працюють ще національні канали чехів і словаків СТ1,СТ2 і т.д. ,а на цьому тюнері не йде у мене.
savsav:
На сусідських форумах пишуть,що не варто заливати прошивку 1.4.25 http://sat-ukraine.info/index.php?topic=7114.msg95009#new - вихід тюнера з ладу після 15-16 вкл. -вимкн. JTAG не допомагає! Як що тюнер,ще живий,то перешити його на старішу прошивку! Ця прошивка,або "жарт", якогось "Кулібіна", або так в ГЛОБО вирішили закінчення підтримки П.З. даноі лінійки тюнерів і прискорити купівлю нових моделей іхньоі марки... :-Р
SashaTv:
Остання офіційний софт від Truman була 1.4.19.Тобто далі софтова підтримка даної лінійки приймачів продовжувалась самостійно іншим автором-/ами/.В даному випадку з 1.4.25 змінили кількість включень приймача до 16.
hmura:
А понт який з того ?
Навігація
Go to full version