0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я згоден цілком з вами,що як повиться конкуренція то ціни підуть вниз..але з кардшарингом --ні..це зовсім інша технологія і цілком для придатна лише для певної категорії людей..для таких психів як я чи ви..коли ми не лічимо грошей,щоб щось бачити чи мати..бо ми просто фанати..для простих людей нині і завжди було і залишиться стабільність і простота в перегляді..ми нині якраз знаходимось на такому зламі усвідомлення і якості і кількості...запевняю вас,коли ви почнете платити 1грн за канал по кабельному тв ,до чого все йде тоді згадаєте і якість і кількість по саттб..Нині ми знаходимось на перехідному періоді від усвідомлення переваг нашої цивілізації в сатб і техніка і технологія постійно вдосконалюється настільки швидко,що наша деколи свідомість не встигає за досягненнями..Давайте просто дочекаємось хоча б осені і побачите самі,що буде і як буде..я думаю що тоді і зміниться і риторика і рубрика..тому головне,щоб і ми з вами були живі і здорові..
багато власників карточних тюнерів готові платити за перегляд нтт , польської цири+ і т.д.які карточки і де можливо придбати в західному регіоні українихтось дасть інформацію?
В неділю, 15 квітня, в Базовому Пакеті "НТВ Плюс" повинні появитись канали "Совершенно секретно" і "Парк развлечений". http://www.nctvp.ru.
це не може не радувать хто дивиться Нтв :D
Профилактические работы на каналах НТВ-ПЛЮСУважаемые абоненты!Сообщаем вам, что 30.05.2007 с 01:00 до 05:00 по московскому времени на каналах НТВ-ПЛЮС будут проводиться профилактические работы. В указанный период времени возможны перерывы в вещании каналов, транслируемых с транспондеров №29 и №37 спутника Eutelsat W4, а также каналов, транслируемых с транспондеров №28 и №32 спутника Бонум-1.Приносим извинения за возможные неудобства.