...просканував канали Зеонбуду, на частоті 12341 канали ідуть нормально, а ось на 12188 - із перешкодами, як на аналоговому ТБ, якось відтворюються неправильно... Це на тарілці 1.2м, з рівнем сигналу 80-85....
1.
Є таке, але чим вимірювали рівень сигналу, якщо по шкалі ресивера, то ресивер на цих каналах нормально працює десь від 87-89 % саме на частоті 12188. На частоті 12341 при сигналі у 78-80 % канали не фризять.
2. Що означає вислів "...перешкодами, як на аналоговому ТБ..."? З шумами, шипінням звуку? Немає у цифровому способі передачі зображення таких перешкод. Розсипання зображення на квадратики з одночасним різким пропаданням звукового супроводу, зупинка картинки -ось типові ознаки неправильного відтворення при пропаданні сигналу чи інших несправностях при його передачі.
...Ресивер картинку видає гіршу, ніж OpenFox x6, та Lorton s2-33...
Твердження дискусійне і чисто субєктивне.Як кажуть, кожна жаба своє болото хвалить. Спробуйте погратись з налаштуваннями відео, і Ваша думка зміниться, але коли Ви
...Як скинути у заводські налаштування не знайшов, редактора ключів теж (переліку ключів, як у інших)...
то відповідно і у налаштування забраження теж не заходили. А звідси і якість картинки. Звичайно, як і у всіх "бюджетників" у Sat-Integral_ів є свої недоліки, але я особисто зупинився на SI S-1268 і поки-що він мене і моїх клієнтів влаштовує.
Скидання у заводські налаштування: Меню-Редактор каналів-Заводські налаштування-Пароль(за замовчуванням 0000)- Вибираємо(Усі установки, Списки каналів, Радіоканали, Кодовані канали)-ОК.
Редактор ключів: Меню-Установка-Меню емулятора-ОК.
Ще одна цікава функція заведення ключів BISS з допомогою кнопки Page -: стаємо на кодований канал, натискаємо кнопку на пульті ДК і у віконці додаємо чи редагуємо ключ. З допомогою кнопки ПДК Page + можна переглянути вид кодування та інші технічні дані каналу.
Про інші можливості читайте в інструкції користувача!!!
...кінцеві прошивки від Sat Integral 1228 вже не підходять для Sat Integral 1218?
А Вам це для чого, коли регулярно і майже одночасно виходять нові прошивки як для Sat Integral 1228 так і для Sat Integral 1218? Любите екперименти?
Особисто я не пробував саме на цих ресиверах, але на 1268 з ПЗ v 2.53 для виправлення відтворення АС-3 звуку заливав ПЗ v2.53 з 1258 і опісля знову повертався на рідну прошивку без всяких проблем. Якось так.