Автор Тема: DIGI 800 OTA  (Прочитано 1354 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bumer1978

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 138
  • Рейтинг: +51/-0
DIGI 800 OTA
« : 14:50:41, 18 Вересень 2011 »
Привіт.Хто стикався з таким апаратом DIGI 800 OTA.Можливо на нього  є прошивки з ємулятором ? an24

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
DIGI 800 OTA
« Відповідь #1 : 18:02:21, 18 Вересень 2011 »
При такому описі апарату можна чекати відповідь цілу вічність :2funny: Бажано вказувати проц, флешку,оперативку,тюнер...
Пам"ятаю, що вже давненько тримав ОТА-шку в руках... Є два типа і два робив-500 ОТА і 800 ОТА.
Один є в двох варіантах: ALI i STI(клони комага), но на STI сміло перешивається в глобо 4000-6000, з заміною пульта і припайці перемички на материнці, бо вертикалі не буду.
Інший є клоном HEVET800 (PBI).
А от який я саме не пам"ятаю відповідає тому чи іншому клону, но і так розберешся. А от якби вивклав фотку меню і системної інформації, то я би дав 100% відповідь по твому апараті. *-I derisive.gif

Відсутній bumer1978

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 138
  • Рейтинг: +51/-0
DIGI 800 OTA
« Відповідь #2 : 19:31:20, 18 Вересень 2011 »
Ось фотки,можна детальніше про перемичку :)


Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 804
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
DIGI 800 OTA
« Відповідь #3 : 19:39:12, 18 Вересень 2011 »
Процесор як у старих моделях глобо.Відповідно і софти йдуть від старих моделей.

Відсутній bumer1978

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 138
  • Рейтинг: +51/-0
DIGI 800 OTA
« Відповідь #4 : 21:28:53, 18 Вересень 2011 »
Перемичку потрібно перепаювати ? *-I *-P

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
DIGI 800 OTA
« Відповідь #5 : 21:49:21, 18 Вересень 2011 »
Для початку стягни дамп джитагом, а потім заший дамп глобіка 4000-6000. Якщо все піде добре, то далі все через ком-порт. Правда пульт потрібно буде від того ж глобіка :) Завтра скажу куди впаювати перемичку ca.,

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
DIGI 800 OTA
« Відповідь #6 : 21:56:19, 18 Вересень 2011 »
bumer1978, а фотка системної інформації вийшла "ульотною" O0 *oohaa* *-P
Перемога над вошами і гнидами за 10 хвилин. :2funny:

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3204
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1655
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4989
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Продам ДБЖ лінійно-інтерактивний IPPON Back Comfo Pro 800, б / у

Автор maksimushkaРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 883
Остання відповідь 20:53:46, 19 Вересень 2016
від maksimushka
DVB-S2 тюнер для приймачів Dreambox DM 800 PVR HD (Китай)

Автор SERS3333Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1307
Остання відповідь 09:36:38, 21 Квітень 2015
від vitivan