Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)
Ravangell:
Хлопці, а навіщо ви тратись по 70 грн??? Просто можливо ви погано пропаяли (без каніфолі) контакти окиснились чи відійшли... Я сам змайстрував кабельок за схемкою поданою вище - уже десь 1,5 року все без жодних нарікань прошиває. Ну а якшо вже на то пішло, то купував свому знайомому в Ужгороді ком-ком (підозрюю мануфактурна ;D зборка) всього за 12 гривників (до речі купу разів і тим кабелем прошивав - все норма). Де ви аж за 70 брали? Паяйте самі!!! Повірте працює ідеально. Провірено.
olega:
Ну не кожен вміє працювати з паяльникок.
А за 70 гривень дійсно має бути хіба якийсь кабель з позолоченими контактами :o,хоча такого я ще не бачив,і по ціні теж.
Horik:
Хлопці, пару годин тому я започаткував тему про неможливість прошивки Х-800-того.А зараз її не знайшов.Але менше з тим, проблема вирішилась простою заміною нуль-модемного кабеля.Той з яким шились майже всі тюнера і деякі з сімейства Х-800-тих і 300-тих - куплений на Львівському раіо-базарі, як "повний", я б додав "повне г*мно".При підключенні до деяких тюнерів програма видавала:"проверьте модель ресивера".Виготовив кабель власноруч по наведеній вище схемі і все пішло :)
oleger:
це ще раз говорить про те що тему просто так створювати непотрібно
створену тобою тему я переніс
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=877.msg23926;topicseen#msg23926
подивися
natassha:
Хто допоможе.У мене не бачить компютер приймача.При підключенні нуль-модемного кабеля через USB адаптер на компі пише,що він підключений до СОМ19 та СОМ20,а в програмах для закачки від 1 по 4,або з 1 по 8.Як 19 та 20 змінити на щось більш-менш нормальне?
Навігація
Go to full version