Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)
Ігор Горбусь:
Славік ти би їхав 75 - 80 кілометрів і тратив три години за 25 - 30 гривнів ? При цінц солярки зараз у нас 4,80 за літру при у Тернопіль за раді якоїсь там гарантіЇ ...... Та ну його ....
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь;13133 ---Славік ти би їхав 75 - 80 кілометрів і тратив три години за 25 - 30 гривнів ? При цінц солярки зараз у нас 4,80 за літру при у Тернопіль за раді якоїсь там гарантіЇ ...... Та ну його ....
--- End quote ---
Так, не зрозумів...типу мобільні вже відмінили ??? :) Чи тобі просто неохота заморочуватись з тими 70-ма грн ? Або ж хай тобі той девайс твої ж добрі знайомі замінять на робочий....а інакше - нафік з пляжу -) :D І не мати з ними більше до роботи... ну скажи - я неправий? :cool:
Ігорку, в тебе було просто COOL :cool: Thanxxx...
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Yaro;13142 ---Так, не зрозумів...типу мобільні вже відмінили ??? :) Чи тобі просто неохота заморочуватись з тими 70-ма грн ? Або ж хай тобі той девайс твої ж добрі знайомі замінять на робочий....а інакше - нафік з пляжу -) :D І не мати з ними більше до роботи... ну скажи - я неправий? :cool:
Ігорку, в тебе було просто COOL :cool: Thanxxx...
--- End quote ---
А я звідки знаю їхні мобільні ? Їхав з Тернополя , повернув від Віктора вже на Рогатинську пряму , і там десь за поворотом 100 метрів по центральній трасі з лівої сторони був магазин і я той шнур там купив ! А мені зараз палити соляри на 50 грн. , тратити три години і їхати шнур міняти ? Та ну його ще раз !!!
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь;13145 ---Це моя власна думка і я в ній можу помилятись !
--- End quote ---
От саме зараз ти й не помиляєшся...я в такому тодішньому темпі явно не второпав, де ти купив той свій девайс...:cool:
andrey:
от і в нас також питаю чи є якась гарантія нв ( купував мишку та подовжувач на юсб до мишки) кажуть якщо працює то має працювати але в магазині так і ніхто не зхотів провірити кажуть провірите вдома як що то завтра з ранку принесете..є але ж зранку на роботу а там як день вдасться... а вони такі гади.......
Навігація
Go to full version