Автор Тема: Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е  (Прочитано 3370 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3738
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
В мене десь 1-1,5 тижня назад почав на Dreambox 500HD - скакати рівень сигналу на одному ТР (11804/L/27500) в DVB-S2 з 36Е, провайдер 3К. Сигнал скаче від 0 до 14 дБ сигнал/шум по шкалі Дріма і відповідно рве картинку на даному ТР, всі інші ТР з 36Е приймаються без проблем. На тій же  антенній системі пробував декілька Amiko Alien з версіями ПЗ від AR-P за 27 липня і 19 серпня 2011 року - сингал як з пушки, картинку не рве.
Я розумію що канали на даному ТР ніякі і переживати за неможливість їх приймати не варта, але мене цікавить сам принцип чому так відбувається ???? Що це, апаратна проблема Дріма чи програмна іміджу чи щось інше ???
Моя антена система - тарілка1,2 метра (бралася роки три назад щоб дивитися нормально український ТР з 39Е, зараз конвертор з 39Е знятий), конвертор на 36Е Інверто Квадро 0,3 дБ шум круговий, дісік 10/1 в білому кожуху (мультипротокол,  колись такі завозила в Україну відома українська компанія з м. Запоріжжя), кабель Sprint s660. Версія іміджу на Дрімі Dominca 8.0 від 200110331
« Останнє редагування: 08:28:32, 21 Серпень 2011 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 849
  • Рейтинг: +193/-1
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #1 : 08:28:47, 21 Серпень 2011 »
Потрібно допрацювати В.Ч. тюнер, проблема там.

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1093
  • Рейтинг: +2784/-1
  • м Тернопіль
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #2 : 09:19:55, 21 Серпень 2011 »
схожа проблема спостерігається на моєму ірbox900hd, спочатку працює нормально але за 2-3хв, зависає - сам так званий В.Ч. тюнер. Пише нема сигналу на будь яких транспондерах. Перезавантаження гуі не допомагає, тільки повний reboot. Ще схожу картину спостерігав на dreambox 800hd.  :'(

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 849
  • Рейтинг: +193/-1
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #3 : 09:28:19, 21 Серпень 2011 »
Ще схожу картину спостерігав на dreambox 800hd.  :'(

http://www.dm800sim2.com/sim2/content/53/20101109/514.html

на DM800 PRO - проблема давно вирішена.

на деяких моделях DM800 PVR - ще існує, доробляти треба вручну.

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #4 : 17:25:10, 21 Серпень 2011 »
Не впевнений, (у всякому випадку інфи в неті не знайщов..), чи можлива переробка встроєних тьюнерів дріма 500HD та 8000HD PVR, який в останньому виконано на чіпі BCM4501, правда там є  можливість додатково доставити В. Ч. тюнер від 800 китайця (Alps BSBE2), що я і зробив скоріше..(Триколор ще раніше з сигналом такі приколи робив на транспондері 11804L), так от навіть на модулі ревізії J з допаяним кондюком все працює без проблем..(сигнал правда скаче, але не пропадає..
Взагалі то ця проблема з "бородою", можеш сам переглянути: http://yandex.ru/yandsearch?text=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D1%8B+%D1%81+11804L+%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0&lr=11474
« Останнє редагування: 17:28:34, 21 Серпень 2011 від tosat »
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3738
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #5 : 17:39:36, 21 Серпень 2011 »
tosat Глянув інфу в приймачі - в мене ВЧ блок зібраний на чіпі BCM4505.
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1471
  • Рейтинг: +1810/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #6 : 17:42:23, 21 Серпень 2011 »
.. ВЧ блок зібраний на чіпі BCM4505.
Я так і думав.., напевно нічого не поробиш.., треба було брати 800SE там хоч тьюнер можна поміняти..
« Останнє редагування: 17:46:26, 21 Серпень 2011 від tosat »
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #7 : 18:35:47, 21 Серпень 2011 »
В принципі проблеми з сигналом на BCM4505 є.Наприклад на Astra.В Images for DM500HD RELEASE 3.0.3 пофіксено
Цитувати
fixed bcm4505/06 signal problems after few seconds on Astra 19.2 tp 11914H 27500 9/10
.Можливо і в даному випадку проблема неапаратна.
« Останнє редагування: 18:37:49, 21 Серпень 2011 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 468
  • Рейтинг: +2606/-6
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #8 : 18:43:50, 21 Серпень 2011 »
Не впевнений, (у всякому випадку інфи в неті не знайщов..), чи можлива переробка встроєних тьюнерів дріма 500HD та 8000HD PVR, який в останньому виконано на чіпі BCM4501, правда там є  можливість додатково доставити В. Ч. тюнер від 800 китайця (Alps BSBE2), що я і зробив скоріше..(Триколор ще раніше з сигналом такі приколи робив на транспондері 11804L), так от навіть на модулі ревізії J з допаяним кондюком все працює без проблем..(сигнал правда скаче, але не пропадає..
Взагалі то ця проблема з "бородою", можеш сам переглянути: http://yandex.ru/yandsearch?text=%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D1%8B+%D1%81+11804L+%D0%A2%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0&lr=11474
Толік так ти взяв собі оригінальний тюнер і в оригінальному міняв в.ч.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3738
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #9 : 18:46:09, 21 Серпень 2011 »
Цей імідж
Цитувати
Images for DM500HD RELEASE 3.0.3
в мого "китайця" лити можна ??? ca.,
Цитувати
Толік так ти взяв собі оригінальний тюнер і в оригінальному міняв в.ч.
Тарас, він не міняв, він доставляв. Якщо мені не зраджує память в 8000PVR на борту є два ВЧ блока + третій можна доставити.
« Останнє редагування: 18:48:41, 21 Серпень 2011 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 468
  • Рейтинг: +2606/-6
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #10 : 18:51:17, 21 Серпень 2011 »
Цей імідж
Цитувати
Images for DM500HD RELEASE 3.0.3
в мого "китайця" лити можна ??? ca.,
Цитувати
Толік так ти взяв собі оригінальний тюнер і в оригінальному міняв в.ч.
Тарас, він не міняв, він доставляв. Якщо мені не зраджує память в 8000PVR на борту є два ВЧ блока + третій можна доставити.
Але йде мова про оригінал де з його слів все є і має буди добре,а він встановлює в.ч від китайця.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3738
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #11 : 18:55:28, 21 Серпень 2011 »
fox-taras В даному випадку, на мою скромну думку, буде не принципово який стоїть третій ВЧ блок у Дрімі 8000. Та й до мої проблеми це немає жодного практичного  відношення, хіба що розширить кругозір по Дрімах  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 468
  • Рейтинг: +2606/-6
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #12 : 19:00:49, 21 Серпень 2011 »
slavon ,до того я і веду а то хваляться що в мене оригінал,а проблеми одинакові що в оригінаналі що в китайцях.На мою думку це софтово,або недоробка в.ч блока.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #13 : 19:04:57, 21 Серпень 2011 »
Цей імідж
Цитувати
Images for DM500HD RELEASE 3.0.3
в мого "китайця" лити можна ??? ca.,
.
Не знаю.Також знайшов самий патч 42 пост.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1733
  • Рейтинг: +1863/-0
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е
« Відповідь #14 : 19:46:56, 21 Серпень 2011 »
на на Дрімах 800 це питання  вирішили


перероблений в.ч блок

джерело

ось схема
« Останнє редагування: 21:12:06, 21 Серпень 2011 від Astronomy »
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

 

Comsat DVB-3033 -горить"err"

Автор toliktvРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 2522
Остання відповідь 11:02:57, 24 Квітень 2008
від toliktv
Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 2606
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Обговорення роботи софтів Eurosat DVB-8004 Super(Ali 3329C)

Автор AnklРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 40
Переглядів: 9750
Остання відповідь 10:53:43, 30 Квітень 2017
від niklajj
Eurosat DVB-8004 Super - програми, прошивка, канали, ключі

Автор bodyanРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 34
Переглядів: 22540
Остання відповідь 12:30:51, 15 Червень 2018
від HomoUkraine
Куплю пульти оптом Eurosat,eurosky Dvb-8004 [SAT]

Автор jastin11Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1435
Остання відповідь 10:56:48, 11 Квітень 2012
від jastin11