Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
Ronaldo:
--- Цитата: april від 20:51:02, 13 Серпня 2011 ---
--- Цитата: Ronaldo від 16:31:15, 13 Серпня 2011 ---Така сама проблема, згорів ЛАН-контролер у дріма , усе інше працює, підкажіть будь-ласка цей лан контролер якось можна замінити на новий? Дякую!
--- End quote ---
Ні! На 800-му на відміну від 500s сам проц керує мережею, і замінити не можливо. Так що єдиний варіант - вай-фай.
--- End quote ---
Тобто у мене залишився тільки дрім для перегляду некодованих каналів? Тьотя шура до побачення???
Тоді питання інше - заміна процесора все виправить? А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!
SashaTv:
В DM800 мережевий контролер інтегрований в процесор.Якщо справа дійсно в проці-то/десь читав в пабліку/ допоможе підключення через USB Wi-Fi адаптер.
vitivan:
--- Цитата: Ronaldo від 11:48:12, 14 Серпня 2011 --- А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!
--- End quote ---
Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
Ronaldo:
--- Цитата: vitivan від 12:18:41, 14 Серпня 2011 ---
--- Цитата: Ronaldo від 11:48:12, 14 Серпня 2011 --- А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
--- End quote ---
Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
--- End quote ---
Я так зрозумів що допоможе тільки заміна процесора?
vitivan:
Такі ремонти в кустарних умовах не робляться. Особисто я такі проблемні тюнера відправляю на фабрику. Все, що не стосується процесора робимо на місцях.
Навігація
Go to full version