Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
Ronaldo:
--- Цитата: vitivan від 12:48:56, 14 Серпня 2011 ---Такі ремонти в кустарних умовах не робляться. Особисто я такі проблемні тюнера відправляю на фабрику. Все, що не стосується процесора робимо на місцях.
--- End quote ---
Якщо не секрет скільки це буде коштувати? І на яку фабрику відправляєте? ( у мене китаєць)
vitivan:
Запитання в приват.
april:
--- Цитата: Ronaldo від 12:38:32, 14 Серпня 2011 ---
--- Цитата: vitivan від 12:18:41, 14 Серпня 2011 ---
--- Цитата: Ronaldo від 11:48:12, 14 Серпня 2011 --- А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!
--- End quote ---
Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
--- End quote ---
Я так зрозумів що допоможе тільки заміна процесора?
--- End quote ---
Нічого робити не потрібно! Тобі ж писав і я і SashaTv. Через вай-фай все буде працювати!!!
Ronaldo:
--- Цитата: april від 15:43:03, 14 Серпня 2011 ---
--- Цитата: Ronaldo від 12:38:32, 14 Серпня 2011 ---
--- Цитата: vitivan від 12:18:41, 14 Серпня 2011 ---
--- Цитата: Ronaldo від 11:48:12, 14 Серпня 2011 --- А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!
--- End quote ---
Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
--- End quote ---
Я так зрозумів що допоможе тільки заміна процесора?
--- End quote ---
Нічого робити не потрібно! Тобі ж писав і я і SashaTv. Через вай-фай все буде працювати!!!
--- End quote ---
Можна конкретніше будь-ласка! Я так зрозумів що вай-фай вмикаю в юсб тюнера і конекчу його з роутером? Чи не так? А як зайти на тюнер через DCC?
april:
Так само як і через лан. При настройці вай-фай звязку в дрімі , ти так само задаєш і ІР адрес дріму і шлюз. Вай-фай - це той же лан тільки по повітрі :2funny:
Навігація
Go to full version