Автор Тема: Dreambox DM 800 - непрацює LAN  (Прочитано 4798 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній frezer

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« : 12:05:49, 12 Серпень 2011 »
Доброго дня виникла така проблема під час грози вийшла з ладу мережева карта діма800 немає інтернету через неї хочу налаштувати інтернет через WIFI  TP-LINK TL-WN321G = DIR320 хто може порадити імідж із зашитими в нього дровами на даний WIFIадаптер dm800 ssl 72

Присутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1124
  • Рейтинг: +276/-12
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #1 : 13:49:19, 12 Серпень 2011 »
Візьми імідж від Резуса  або   Доміка там повинні бути.

Відсутній frezer

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Рейтинг: +0/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #2 : 12:07:19, 13 Серпень 2011 »
пробував доміка не пішло потрібні дрова  rt2870 дайте будьласка конкретний link на імідж

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #3 : 16:31:15, 13 Серпень 2011 »
Така сама проблема, згорів ЛАН-контролер у дріма , усе інше працює, підкажіть будь-ласка цей лан контролер якось можна замінити на новий? Дякую!

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #4 : 20:51:02, 13 Серпень 2011 »
Така сама проблема, згорів ЛАН-контролер у дріма , усе інше працює, підкажіть будь-ласка цей лан контролер якось можна замінити на новий? Дякую!

Ні! На 800-му на відміну від 500s сам проц керує мережею, і замінити не можливо. Так що єдиний варіант - вай-фай.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #5 : 11:48:12, 14 Серпень 2011 »
Така сама проблема, згорів ЛАН-контролер у дріма , усе інше працює, підкажіть будь-ласка цей лан контролер якось можна замінити на новий? Дякую!

Ні! На 800-му на відміну від 500s сам проц керує мережею, і замінити не можливо. Так що єдиний варіант - вай-фай.
Тобто у мене залишився тільки дрім для перегляду некодованих каналів? Тьотя шура до побачення???
Тоді питання інше - заміна процесора все виправить? А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #6 : 12:06:38, 14 Серпень 2011 »
В DM800 мережевий контролер інтегрований в процесор.Якщо справа дійсно в проці-то/десь читав в пабліку/ допоможе підключення через USB Wi-Fi адаптер.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Присутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1124
  • Рейтинг: +276/-12
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #7 : 12:18:41, 14 Серпень 2011 »
А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!


Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #8 : 12:38:32, 14 Серпень 2011 »
А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!


Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
Я так зрозумів що допоможе тільки заміна процесора?

Присутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1124
  • Рейтинг: +276/-12
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #9 : 12:48:56, 14 Серпень 2011 »
Такі ремонти в кустарних умовах не робляться. Особисто я такі проблемні тюнера відправляю на фабрику. Все, що не стосується  процесора робимо на місцях.

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #10 : 13:09:30, 14 Серпень 2011 »
Такі ремонти в кустарних умовах не робляться. Особисто я такі проблемні тюнера відправляю на фабрику. Все, що не стосується  процесора робимо на місцях.
Якщо не секрет скільки це буде коштувати? І на яку фабрику відправляєте? ( у мене китаєць)

Присутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1124
  • Рейтинг: +276/-12
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #11 : 14:35:34, 14 Серпень 2011 »
Запитання в приват.

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #12 : 15:43:03, 14 Серпень 2011 »
А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!


Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
Я так зрозумів що допоможе тільки заміна процесора?

Нічого робити не потрібно! Тобі ж писав і я і SashaTv. Через вай-фай все буде працювати!!!
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 144
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #13 : 16:10:53, 14 Серпень 2011 »
А майстри чомусь кажуть що потрібно замінити лан-контролер?
Є хтось на форумі фахівці, що порадять мені з ним робити? Якось неохота викидати таке чудо техніки!


Це не майстри, а бовдури раз таке говорять!
Я так зрозумів що допоможе тільки заміна процесора?

Нічого робити не потрібно! Тобі ж писав і я і SashaTv. Через вай-фай все буде працювати!!!
Можна конкретніше будь-ласка! Я так зрозумів що вай-фай вмикаю в юсб тюнера і конекчу його з роутером? Чи не так? А як зайти на тюнер через DCC?

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
« Відповідь #14 : 17:14:32, 14 Серпень 2011 »
Так само як і через лан. При настройці вай-фай звязку в дрімі , ти так само задаєш і ІР адрес дріму і шлюз. Вай-фай - це той же лан тільки по повітрі :2funny:
« Останнє редагування: 17:17:08, 14 Серпень 2011 від april »
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

 

Опенбокс 800 (клон) "не бачить" транспондерів

Автор oleh61Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 0
Переглядів: 1701
Остання відповідь 18:56:31, 27 Жовтень 2008
від oleh61
Ввід ключів BISS в Dreambox (SoftCam.Key) вручну. (FAQ)!!!!

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 15
Переглядів: 21830
Остання відповідь 07:14:00, 28 Вересень 2011
від slavon
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 18
Переглядів: 4560
Остання відповідь 12:17:30, 25 Вересень 2011
від slavon
Продам приймач високої чіткості DREAMBOX 800HD ціна 1200гр.

Автор nic1Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2632
Остання відповідь 15:33:15, 11 Грудень 2011
від Ronaldo
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 1312
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi