Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien
Враження від Amiko Alien
RealVAL:
Ще добавлю,в FALSE живлення на конвертор 13\18в подається,ЛАН-підключений але шара не молотить, СКАРТ *держе* вхід телевізора(темний екран,автоматом не переходить на ефірні канали).
Переключився на TRUE,буду чекати 1хвилину при загрузці >:(
Yaro:
--- Цитата: RealVAL від 12:56:17, 29 Лютого 2012 ---Ще добавлю,в FALSE живлення на конвертор 13\18в подається,ЛАН-підключений але шара не молотить, СКАРТ *держе* вхід телевізора(темний екран,автоматом не переходить на ефірні канали).
Переключився на TRUE,буду чекати 1хвилину при загрузці >:(
--- End quote ---
Ну тобі ніяк не догодиш :2funny: І не так, і не сяк. ca.,
kapitoshka:
fox-taras у цій темі ви зазначали що маєте можливість донести до розробників побажання користувачів тюнеру http://sat-ukraine.info/amiko_shd8900_alien/koriektuvannia_softa_10397.0.php
Якщо ще є така можливість, будь ласка два прохання:
-у деяких збірках енігми2 є функція HDMI-CEC (яка дозволяє по HDMI порті керувати телевізором із пульта приймача, зокрема включати і виключати ТВ одночасно із включенням/виключенням приймача.) Прохання інтегрувати таку функцію у аміко, щоби ТВ вмикався разом з увімкненням приймача.
-У вбудованому медія-плеєрі АМІКО не має коректування пропорції сторін, навіть якщо фільм не у16:9 форматі, плеєр АМІКо розтягує його не весь екран. Прохання забрати те розягувапння, хай йде в оригіналі.
дякую.
Гэник:
Поясніть як настроювати кардшаринг будь-ласка.Хочу змінити сервер.вибачте не в тему
ates4:
--- Цитата: Гэник від 15:58:15, 30 Березня 2012 ---Поясніть як настроювати кардшаринг будь-ласка.Хочу змінити сервер.вибачте не в тему
--- End quote ---
Щоб настроїти шаринг треба уважно читати форум!!! А особливо тему "Установка емуляторів та налаштування кардшарінга" :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version