Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien

Враження від Amiko Alien

<< < (25/28) > >>

april:

--- Цитата: RealVAL від 19:48:59, 28 Лютого 2012 ---Тюнер тормоз,ще не попадався тюнер з стартом більше 2-х хвилин.  :'(

--- End quote ---
Ви про які тормоза? не хочете щоб при включенні довго грузився, включіть в меню інші настройки Falshe, і буде миттєво включатися. Тюнер на лінуксі, про які тормоза Ви взагалі говорите? :o :o :o Я так зрозумів йшла мова про Аміко?

Wasja:
В мене даний тюнер вже три місяці, брав його тільки із-за можливості працювання з USB модемами для шари, є в ньому звичайно багато мінусів але є і плюси, по перше в ціновому відношенні. Встановив їх вже чотири штуки поки що клієнти довольні, а це я думаю також плюс. Головне стабільність в роботі, ну відвалюється там раз в сутки модем так що тяжко перегрузити тюнер, а якщо через WI-FI то взагалі ніяких проблем. Тюнер як то кажуть на любителя але нетреба обзивати його тормозом не знаючи всіх його функцій і я думаю якщо ще час від часу зявляються нові прошивки до даного апарату, значить не весь ресурс його вичерпаний і зявиться оптимальне ПО як для Спарка так і для Енігми треба тільки трошки терпіння, а якщо у вас немає терпіння навіть двох хвилин щоб тюнер включився тоді про що ще можна говорити.
 Нічого особистого і нікого не хотів образити. ca.,

xxzheka:

--- Цитата: RealVAL від 19:48:59, 28 Лютого 2012 ---Тюнер тормоз,ще не попадався тюнер з стартом більше 2-х хвилин.  :'(

--- End quote ---
Про які 2-і хвилини йде мова!? Тюнер грузиться 30 секунд.

RealVAL:

--- Цитата: april від 21:56:10, 28 Лютого 2012 ---

--- End quote ---
Ви про які тормоза? не хочете щоб при включенні довго грузився, включіть в меню інші настройки Falshe, і буде миттєво включатися. Тюнер на лінуксі, про які тормоза Ви взагалі говорите? :o :o :o Я так зрозумів йшла мова про Аміко?

--- End quote ---

Так точно про 8900, система СПАРК верс. 1.2.32 , режим TRUE
Про більше 2-х хвилин вибачаюсь з годинником не перевіряв,але тільки-що перевірив,то одержав рівно 1хв=60сек,але по моєму це також багато!!!
Переключив в режим FALSE і о чудо,став стартувати миттєво,мабуть в даному режимі відключається тільки індикатор(від слова фальсифікація)
Спасибі за підсказку An14

april:
Ну, тут вже Вам вибирати, що краще - почекати цю звилину, зате рес повністю відрубується (холодний) і не споживає електроенергії, а значить ресурс не використовується, чи мати швидке включення із постійно нагруженим тюнером в частині використання електроенергії і ресурсу. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version