Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (II квартал 2011 року)

<< < (18/20) > >>

vitivan:

--- Цитата: xxzheka від 16:52:29, 08 Червня 2011 ---bad - підтримую вас на всі 100%
vitivan - Знаєм ми ваші "якісні" приймачі (наприкладі 9500), пульт тягне тільки до 2-х метрів, тай і інші нюанси є, нехочу все це виливати на форум, тому думаю досить піарити те що продаєте!

--- End quote ---

ньюанси бували різні, стара партія тюнерів була з різною якістю пультів попадались добрі, а попадались що треба було доробляти,  та партія  давно продана. Зараз є весняна партія з оригінальними чорними пультами, далекострільні і  м"яким посадом.

Так ти ще скажи скільки я тобі твоїх тюнерів - трупів підняв, які ніхто не міг  підняти, це так не піар а до слова.  Ти напевно це хотів вилити.

vitivan:
bad ти так не переймайся ніхто нінакого незлиться просто говоримо собі те що маємо з практики, а за DM800 я можу продати тобі з нової партії модель DM800 PRO ревізії М з 82 загрузчиком, по оптовій ціні і дам гарантію 2 роки, це так як для тебе.  Зараз дрім 800 роблять так досконало, що можна купляти і не ризикувати нічим. Але є ньюанс треба знати де і в кого купляти, щоб як ти говорив хтось на чомусь не економив, щоб були повноцінні запчастини і тд. Тоді все буде робити як годинник.

Astronomy:
bad!я не можу вас зрозуміти,то купить оригінал Дрім 800 в районі 500 доларів і не піартесь тут, мова йшла про підробки і ціну в розмірі 200-230 доларів! візьміть  собі опенздокс чи ортон (або щось подібне )і будете мати щастя!в мене китаєць і багато кому поставив і все в нормі

добавлю підробка китаєць на багато краща багатьох тюнерів оригіналів(ортон,опенбокс,аріва,....................................)

vitivan:
Astronom добро каже. 

kapitoshka:

--- Цитувати ---а за DM800 я можу продати тобі з нової партії модель DM800 PRO ревізії М з 82 загрузчиком, по оптовій ціні і дам гарантію 2 роки, це так як для тебе.
--- End quote ---
Пане vitivan вкажіть будь ласка ціну, гарантію і можливість покупки у Львові для мене? Можна у ПП. Дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version