Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Обговорення приймача: S1 PVR

<< < (2/6) > >>

ioan:
на даний час немаю під рукою, але з тих що дома прогонив , ніяких затиків небачив

gotsanyuk:

--- Цитата: ioan від 20:25:17, 03 Квітня 2011 ---на даний час немаю під рукою, але з тих що дома прогонив , ніяких затиків небачив

--- End quote ---
Це тому, що у вас інет нормальний. .а в кого гівно 56 кб.. (діалап) то що йому робити?... на дрімі не було жодних затиків!

carder:
В мене в батьків в селі стоїть дрим та кабель для семена ставив не я а ще мій друг після якого я перейняв цей бізнес так би мовити. Так от там київстар з натягом ловить і то на вікні цвях забитий, і по утелу жопорез налаштований самий голімий в Україні. Так працює дримчик питань нема то в тебе Степан ще щастя бува й по гірша ситуація в людей викручуются  *oohaa*  :)

vitivan:
на корбці про це не написано.

:2funny:

slavon:

--- Цитувати ---Нажаль тут я дав маху, наспраді шара іде не дуже чудово, періодично бувають затики, на дрімі 500 ішла набагато краще!!!
--- End quote ---

--- Цитувати ---А по шарі на S1 вже на багатьох форумах народ розписував, корейський монстр гате на сервак подвійний запит і в кого нормальний софт на серваку починає логін рубати. От і іде неякісний перегляд  >:( а написати в них на форумі бана в момент вихватиш
--- End quote ---
Хлопці Ви про що, які подвійні запити ??? Особисто перевіряв шару на Openbox S1 через ПК (СОМ порт+ прога MPCS + галімий інтернет від Білайнуна мережі Кучмастару) - шара працює на моїй електричці ідеально без затиків, так само як на Опенах Х8х0, Х5х0 ніяких подвійних запитів я не бачив. На цьому тижні попробую даний приймач в роботі шари через Лан порт.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version