Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Обговорення приймача: S1 PVR

(1/6) > >>

gotsanyuk:
Потестував його два дні і ось враження.

Із +:
Як на мене, гарна якість жаліза і пульта.
Чудово працює таймшіфт.
Досить гарно придумали із хрестом (вліво вправо), за годину привикаєш до пульта.
Гарна якість картинки.
Сигнал тримає чудово, навіть на слабих трансподерах.
Запис 2 каналів зараз.
Шара іде чудово, без затиків.
Меню просте як двері, для новачків якраз супер.
Великий спектр відтворення відеофайлів.

Із - :
Переключення телеканалів 2 секунди, а не 1, як писалось на опенфан.
Відсутність запису по ЕПГ - можливо у наступних софтах поправлять.
ЕПГ - хотілось б кращого, на дрімі 500 набагато зручніше, і інформативніше.
БІСС канали (перший раз), при першому включенні приймача в 220, відкриваються 3-4 сек..можливо у наступних софтах поправлять
Зависає намертво коли, видаляєш телеканал, який зараз дивишся. можливо у наступних софтах поправлять

Вроді би нічого не забув  :2funny: . В загальному апарат вартує своїх грошей, і гарантія 2 роки! Але, якщо б Дріму 500 прикрутити таймшіфт і ЮСБ, то була б бомба  :2funny:

tosat:
Ну не можна вірити що 2 роки гарантії..(незважаючи, що Опени пропонують..)на корбці про це не написано.. :)

ioan:
замість 500тих дримів ставлю їх, достав вже китай, а на ці люди не жаліються і мені спокій

gotsanyuk:

--- Цитата: gotsanyuk від 20:42:04, 02 Квітня 2011 ---Із +:
Шара іде чудово, без затиків.

--- End quote ---
Нажаль тут я дав маху, наспраді шара іде не дуже чудово, періодично бувають затики, на дрімі 500 ішла набагато краще!!!
Було б добре якби розробники, більш краще підійшли до вирішення багів... А то вони понаписували на своєму форумі лапші, а про баги і слухати (читати) не хочуть...  >:(

carder:
А по шарі на S1 вже на багатьох форумах народ розписував, корейський монстр гате на сервак подвійний запит і в кого нормальний софт на серваку починає логін рубати. От і іде неякісний перегляд  >:( а написати в них на форумі бана в момент вихватиш :'(.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version